Muskelpirr

Veckan har gått otroligt fort! Har haft mkt ledig tid på eftermiddagrna nu för ovanligheternas skull :) Träffade Sara i tisdags o kollade in hennes nya lya, som ligger nära mig :) Nu ska vi vara rediga o storhandla tillsammans. Bra med bärhjälp och kul med sällskap. Igår var jag kvar o dansade lite o socialiserade mig. Blev inspirerad av Malin o AnnaKlara som är grymt duktiga på afrikansk dans, de svängde loss och vi hade en härlig eftermiddag tycker jag!

Idag känns musklerna helknäppa-borde vara trött i dem efter mördarklass i balett, tung som tusan för musklerna, jazzklass o sen pilates.. men icke. Det pirrar i musklerna som om man har myror i benen. Helsknäppt. Jag har gått en promenad, stretchat o försökt att få musklerna att slappna av. Nu ska jag testa lite aloevera heatlotion från Forever living som brukar hjälpa mot pirr i benen.

Imorgon far jag till vbg. Lyckades få sistaminutenbiljet, tro det eller ej! Tidigt på lördag far dirty dancing gänget o jag till skara och gör 2 föreställningar där :) Ska bli megakul o stå på scen!


Nu blir det hett på mina skinkor ;)  smörja smörja in alla muskler- nu ska de få slappna av! :P


Lite bilder på nya bilen kommer här som jag lovat :)

Och om Erik hade fått lägga en kommentar hade han sagt: "Den blir ju ännu snyggare med sommardäck och de större fälgarna på sen" :)

Kommentarer
Postat av: Karin

Då vet man vem man ska be om skjuts sen då! ;)

2010-03-18 @ 20:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0