Hemma fint

Nu känns de skönt att vara hemma. känns konstigt att man igår var i värme och Turkiet. Vill börja med att rekomender Gümbet, Bodrum i Turkiet. Inte hela norden som är där och semestrar, träffar inte grannen som man lätt kan göra i tex Alanya eller Rhodos. Gümbet är vackert, finns massor med barer, discotek, restauranger. Du kan välja den lugnare strandprommenaden med för en bit mat och varför inte en akrobat eller magdansshow. Gatan ovanför är mer livad och Bar street är helt stört röjjig. Det finns något för alla.

Vi var på hammamt; Spa med bastu, turkiskt bad med skrubb, massage och ansiktsmask. Prisvärt o så skönt. Båttur på ett vackert hav, god mat och en megaskön vecka. Att åka två tjejer är intressant för uppskattningen man får är kolosal, men också skönt att de låter en vara när man säger att man har pojkvän. Raggande turkar men de verkar ha aningens respekt tack o lov.

Har varit kulturell och provat på både mgdans och turkisk folkdans. Utbildning och nöje på samma gång! Kan det bli mer najs?

Här kommer en liten bildradda för att sammanfatta.

Syster, precis kommit till hotellets restaurang vid poolen





Nysolad och ligger på vitt men ändå. Skön bild att titta tillbaka på när vinterblekheten kryper sig på.


magdansande med en manlig magdansare, kvinnligare än någon. Och oj vad han kunde skaka! Kul


Tack syster yster för härliga veckan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0