After work och kick off

Fredags blev det after work hemma hos Sara, det blev gott att dricka och dans på vardagsrumsgolvet. Gjorde en snygg musikvideo. En liten dans till någon technolåt, vi garvade, dansade, garvade och dansade ännu mer. Skrattade och somnade helt slut sen på natten väl hemma.

Igår var det kick off på Sportlife, vi skulle gjort karlbergs hinderbana som tyvärr blivit avstängd pga många möhippor o svensexor dragit på sig skador och lockat dit ambulanser. Synd men dagen blev bra ändå med teamövningar och sedan ett hårdkörarpass på 30 min. CX worx, ett bålträningsprogram som är intensivt och energifyllt. Ett skönt gäng träningsglada människor i salen, underbara arbetskollegor- som alla puschade och peppade varandra i plankan, tuff övning som känns gott i magmuskulaturen idag. Rumpan fick sig också en liten genomkörare av passet, najs. Funktionellt men väldigt tekniskt pass. Jag gillar funktionell träning, effektivt att arbeta med sin egen kroppsvikt och få otrolig styrka och stablitet ut av det.

Så kom till Sportlife och kör CX worx, 30 min, kort men otroligt mycket hinns med och passet är oerhört effektivt för oss med fullspäckade scheman. Träningen behöver inte ta upp en hel kväll- intensivt, kul och det känns att man har kört ett grymt pass.

                        
                           
Gummibanden är ett redskap som ger passet en extra skjuts och kroppen får än mer utmaning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0