ETIK

Ordet finns överallt... etik etik etik. Läser en kurs som handlar om etik och genast ser jag det överallat, mer än vanligt. Blir svårt att fatta beslut, vill ju fatta beslut som passar alla och är bra för så många som möjligt samtidigt som jag vill göra "det rätta"... hrm hur nu det ska gå till att alltid "göra rätt".
Dykt upp en fråga i min tillvaro där 2 stycken har fattat ett beslut som jag nu efter ha hört deras version är helt enig med men samtidigt så förstår jag ju och är emaptisk med personen på andra sidan också. Svårt att lösa sådana situationer via telefon, jag får medla med de olika parterna när jag träffar dem istället, blir bäst så.

Skola här, jobba där men jag är här och vill vara här och där samtidigt.

God kväll

En dag på Gröna Lund



Lördagen blev en spontan tur till Gröna lund. Vi vaknade på morgonen och undrade vad vi skulle göra. En stund senare var vi på Grönan :) Hade sjukt kul, åkte Insane, se bilden ovan. :) Vi åt och drack gott, tog en sväng om i lustiga huset, spökhuset och kollade in Sommarkrysset som sände direkt från stora scenen.

Tack killar för denna helgen!

Saknar dig redan Erik, du är så underbart gó ♥


Vänta vänta

Väntar på att Erik o Thomas ska komma hit. De är nog snart här, då ska vi bära in min säng o soffa då jag hittills sovit på madrass. Ett eventuellt problem... R E G N, spöregn. Hoppas på att det lugnar sig snart annars blir det blött.

Kroppen känns att den lever. I veckan har vi blivit utputtade på löparrundor. Grejen var att igår så dubblade vår pilateslärare sträckan, 6 km istället för 3. Långt för mig som inte är van men det blir jag ju snart, ska försöka ta 3kilometaren en gång i veckan för att få variation o inte bara dansa. Pilatesstyrkan känns i kroppen och även den underbart härliga moderna dansen vi hade igår och idag :D

Nu ska jag vänta lite till och be regnet sluta regna en stund

Kraam

Fullt upp

Dansa, springa i skogen med pilatesläraren, pilatesträning, shoppat på ikea, krångel med morfars bil som mamma har nu när hon är här... Händer mycket. Trivs bra på skolan och i mitt lilla rum. Skönt att ha haft mamma här, då får jag inte lika mycket hemlängtan. Sen kommer Erik o Thomas hit i helgen :D Ingen ensamhet här inte :)

Snabbvisit

ikväll far jag hem :D till min älskling, har längtat sååå efter att få sova tillsammans med honom. Även om det bara blir en snabbvisit hemma så får jag iaf träffa honom Weiiiiiiiii

Ska en sväng till Sportlife också på lördag och hälsa på dem där!! :)

Biblioteket måste få sig ett besök av mig med då jag måste låna en kurslitteraturbok.

Nu bär de snart iväg till en underbart kul lektion med Jazz jazz jaz :D

Seeee U

Linn

Kväll

    
Lite bilder från min prommenad :)


Efter jag tog de här bilderna tog jag en sväng till, då på cykelbana i staden. Bredvis går en bilväg och en bil stannar. Killen/mannen som sitter i bilen tittar på mig. Jag tar ur hörlurarna och säger
" Om du undrar om vägen så kan jag inte hjälpa dig då jag är ganska ny här själv..."
Till svar får jag: "nej, jag viölle bara säga att du är otroligt vacker!"
Självklart undrar jag vad det är frågan om, o säger bara "aha"
Killen fortsätter med "Jag skulle gärna vilja träffa dig."
Jag kontrar snabbt med att "NEJ, jag har redan pojkvän... sen 7 år tillbaka :)"
Killen säger Ok och önskar mig en trevlig kväll och vänder sen och åker tillbaka...

Oj vilken tur det blev! Från mysig skog till desperat kille... Hade han väntat sig att någon svarar Ja på att man vill träffa en okänd man i en bil?? hrm, NEJ inte jag iaf. Tur att jag höll avvstånd till bilen då det var en gräsplätt däremellan!

Nya grejjen : Ragga på folk vid vägkanten... Hur ska världen sluta? Så singlar i världen, detta är inte det mest rekomenderade sättet att ragga på. Då rekomenderar jag fiket eller pizzerian  i stället :P

Natti natti

Tre dagar utan

Ja oj oj så handikappad jag har varit. Glömde min nätverkskabel hemma så jag har inte kunnat koppla in mitt internet. Min datapappa fick sända en till mig så nu är jag ON igen :)

Första dagarna på danshögskolan har varit otroligt intensiva men roliga. Många nya människor att lära känna men jag trivs väldigt bra med dem. Hade dansklass med rektor Efva Lilja i måndagas, kul att jobba med en proffersionell koreograf :)
Dansklass med vår huvudlärare i jazz, Katarina Lundmark :) Underbart kul, längtar tills i morgon då det är dax igen!!

Boendet då??? Jo rummet är större än jag trodde, inte stort men större än jag hade tänkt mig. Däremot var det inte städat när jag kom :S :S :S så efter överenskommelse med husvärden så städade jag själv o ska få ersättning för detta. Var ju tvungen att städa när ja skulle sova där samma natt (måndag-tisdag) så ja hade ett stort  jobb med grovstäd framför mig men nu är det allt rent o fint.

Tog en tur till maxi i solna i går med bussen och inhandlade värmeljus o blommor mm för mysfaktorns skull, då rummet än så länge är ganska tomt. Till helgen far jag till vbg och mamma följer med upp på söndag o lämpar av lite smått o gått för att fylla ut rummet :)


Nu ska jag ut i Bergshamra(orten där ja bor) o utforska lite, en kvällsprommenad i solen!

Tänker på er alla

Miss you


När jag längtar hem så tänker jag lite extra på dig, du är så underbar och gör hela mig glad. Hade så kul i grekland när vi var där, sitter och kollar på alla bilder vi tog. Även om jag inte är i samma stad som dig just nu så är jag ändå alltid hos dig! Du är min Kärlek

På besök?

Sitter nu hos Sara med en god kopp kaffe och ser på sex and the city :) Har vart ute på stan o kikat idag, kollat in var mitt blivande boende ligger. Får rummet på måndag så nu vet jag var ja ska ta vägen... Känns ändå som om jag bara är på besök här hos sara. Kan inte fatta att jag ska bo här. kommer nog kännas bättre när skolan har börjat, jag fått mitt rum och kommit in i rutinerna här. Lördag var det idag ja, söndag kvar, sen börjar skolan på måndag... pirr pirr att få börja på min drömskola.

Ha en underbar kväll

Linn


Det tar sin tid

Är i full färd med att packa mina saker. Tre uppdelningar får det bli. En hög med saker i resväskorna som jag ska kånka upp på tåget, en hög med saker som jag lastar med när jag hämtar sängen med kärran och en hög som får stanna i vänersborg, i Eriks förråd och i hans lägenhet som är i renoveringstagen :D

Nu har jag lagat mat, väntar på att älsklingen kommer hem från jobbet.

Ha det fint

Linn

Sommaren börjar i augusti

Ja, nu har solen värmt i ett par dagar. Med andra ord, ingen sol i juli... sommaren kommer i augusti. Hoppas det håller i sig. Jag är ledig nu i dagarna fram till flytten upp till sthlm sker på ons/tor. Hade en skön dag i går med fredagsfrukost med mina underbara kollegor och vänner på Sportlife. Därefter blev ett ett cykelpass, brukar annars inte gå på det men 30 minuter med maria var otroligt kul. Hon är en grym instruktör! :)
Dagen fortsatte med sol och mys med emma. Lite middag hos mamma.

Min E fick köpt sig sin lägenhet nu. Nycklarna ligger här på bordet så renoveringen kan börja. Skönt att han valde en 2:a ist för en 1:a. Nu finns de plats för mig med när jag kommer hem. Han är så go, vill att jag är med o väljer tapeter. Känns skönt att få va delaktig.
Nu ligger han o vilar efter fruktosten och gårdagens afterwork som han va på.

Dax för mig att bege mig ut i solen

Ha en fin dag
Linn

Välkommen till min blogg!


Japp då var det dax även för mig. Att börja skriva vad som sker i mitt liv :P Började med en värmande bild från den varma sanden på Thassos där jag o min E var i slutet av juni. Snart bär jag mina väskor mot sthlm och studentlivet där på Danshögskolan. För er som är nyfikna, ni kan ju alltid läsa här så ni vet vad ja pysslar med:) Välkommen

RSS 2.0