2 veckor

Nu är jag i Vänersborg i 2 veckor. VFU-praktik på kulturskolan i Trollhättan och gymnasiet i Uddevalla. Även jobb, fullt rep med musikalen inför premiären på Hebeteatern i Trollhättan den 9:e oktober, är en nöjd och stolt koreograf över mina dansare som har utvecklats otroligt. Många från nybörjare till grymma :D

Har vart en sväng på Sportlife och tränat armar och rygg. Kände att jag behövde stabilisera o stärka ryggen idag. Känns skönt att komma dit, samtidigt tomt då jag me vill fortsätta jobba där!

Nu kommer snart Emma o hämtar upp mig, ska askultera(titta på) henne i hennes jobb på kulturskolan :)

Ha en fin dag  

Stenkul


Ja, efter en lång dag med härligt rep med musikalen (snaaart premiär :D 9 okt )
så blev det en tur till göteborg med ett häärligt gäng. Det blev besök på ett uteställe och på väg därifrån hittade en av de kreativa i gänget en sten (inte den på bilden) som han valde att använda som kamera och började fota folk.. haha och det bästa av allt var att folk var med på det och vill först inte vad på kort på en främlings kamera men när de såg att det var en sten så var de mer än gärna med. Vissa lånade även stenkameran och fotade oss! Helt underbart kul var det.  Sätt inga gränser på din kreativitet!


            
En sten? En kamera? En huvudkudde?

Återfunnen

Skon har kommit tillbaka! Eller, ah den ligger tryggt i sabinas skåp. Någon kul filur hade hängt den upp i mojängen som stänger igen dörren. Så, om du tappar bort en sko... kolla i taket :P

I morgon bär flyttgubbarna över mina grejor till andra lyan. Så nu kan hantverkarna kolla in mitt golv o vattenläckan där under.

På fredag får jag äääääntligen träffa min älskling igen :D Woohooo
                                                                                                                    
Hejsvejs 

Vem tog min sko??

Ja, efter en härlig dag med dans, brandövning- som väkte min tanke att jag SKA checka min brandvarnare!! Gör det du med för även om det finns batteri i den kan den vara ur funktion. Elda under den lite så ska den tjuta igång. Fick veta att ingen har än dött i brand i sitt hem (i sverige) när de haft en FUNGERANDE brandvarnare. Och av alla som omkommer i bränder i sverige så är 90% av dem i hemmet, då av olika orsaker men de har inte haft en fungerande brandvarnare.
Värt att tänka på !


Jo, efter detta hade vi musiklektion. Vi alla ställde glatt våra skor utanför danssalen och när vi slutat så hade någon filur gjort det klassiska mellanstadieskämtet... knyta ihop alla skosnören. Men det var visst inte tillräckligt så personen passade på att sno min halvsöndriga högersko. Jaha gå med en sko hem då?? Ne, tog mina joggingskor som tur var i skåpet.
Har vart med om liknande i danshögskolebyggnaden när jag var på inträdesprov för 2 år sen.. men då tog nån båda mina skor och då hade jag inga andra där. En vän hjälpte mig i nöd och hjälpte mig att hämta ett par andra :D

Kommer efterlysa skon på skolan i morgon. Den är trots allt MIN och vänsterskon saknar sin högra vän.
Ser du spår av den så meddelar du mig


//Linn

MC-brud, diggare och slappare


Helgen har bestått av totalt olika saker.
Fredag var det insparksfest på Danshögskolan. Vi alla hade fått olika uppdrag på mailen, jag skulle va mc-medlem och ägna all min tanke åt mitt gäng. Någon var stureplansfjolla, socialdemokrat, moderat, naturaktivist eller varför inte pensionär eller emo. När vi kom in på skolan fick varje grupp ett uppdrag. De olika karaktärerna byggde verkligen upp en hel stad där inne. Efter 3 timmar av "rollspel" var det dax att dansa loss inne i en danssal. När man nu blev sig själv så var jag totalt slut och sov sen som en stock.
                                     

                               


Gårdagen blev slapp och skön för att sedan dra in till stan och träffa Sabina (en tjej i klassen) och hennes kompisar. Sabina var för övrigt min mc-syster i fredags :P Vi drog då igår till Fasching där ett grymt härligt band spelade, soul, pop, rnb. Typ 10 musiker, 2 körare o 1 sångerska och en sångare! Vi stod och diggade loss och jag blev alldeles glad av att höra duktiga människor göra sin grej!

Idag då... Fixardag tror jag, packa inför kommande flytten, laga mat, pizza ska jag göra som kan frysas in :) plugga och fånga dagen!

Myys på er alla i söndagens söndag! 


Vattenskada??!!

Bor i en flyttlåda känns det som. Har precis lyckats packa upp mina saker i mitt lilla rum, kommit mig så där mysigt, trivsamt tillrätta. Tänkte senast igår att här trivs jag bra!
I dag får jag då ett samtal från sssb, hyresvärden att det tydligen är en fukt/vattenskada i mitt golv vilket betyder att jag får packa mina lådor igen... Sssb har ordnat med ny lya åt min tillfälligt tills jag kan flytta tillbaka. Däremot vet vi inte hur omfattande skadan är och hur länge jag får bo i det nya rummet. Rummet har faktiskt pentry, bor ju i rum med gemensamt kök nu vilket egentligen funkar fint men nu kan jag sprida ut mig i ett eget pentry ett tag. Ända tills jag ska återvända. När det nu blir får vi se.

Nu ska jag vila hjärnan från alla snurriga virriga tankar.

Bye bye

Lång helg blev kort

Ja, nu var jag ju hemma i vänersborg mellan torsdag och söndag. Lika snabbt är det nu redan tisdag.

Har idag vart inne i solna o köpt ett para nya skor och en processdagbok. I boken ska jag skriva om tankar kring danslektioner o annat som känns bra att komma ihåg för min utveckling under utbildningens gång :) Fint rosa är boken o härligt svarta är skorna! B R A pris för en student, de är också hela under vilket mina andra svarta skor inte är. Hela skor är en fördel i regntäta sverige. Dumt att gå med blöta strumpor.

HEJJA TORRA FÖTTER :D


VFU

Vart på mitt första möte inför praktiken nu. VFU= verksamghetsförlagd utbildning som det fint heter nu för tiden.
Var intressant, pratade även om etik, en fråga som är väldigt aktuell för mig som ni som läst min blogg tidigare.
 
Ska en sväng o träna på Sportlife mer Erik o Emma här strax. 
Efter det blir det repetion med musikalen, Dirty dancing som jag stolt är koreograf av. Välkommen att titta på ett utdrag på etage i trollhättan i morgon 12.30 och 14.30

Härligt att vara i lilla stan en sväng :)
Vill säga grattis till min älskling som fått grönt för sitt drömjobb. Han är så duktig

Trevlig kväll 

RSS 2.0