DANSENS DAG

Hej o hå! Här kommer en sammanfattning av vad som b.la har skett i mitt lilla liva sen sist.

Jag har klippt mig, kortat av, tunnat ut och lättat upp. Gillar de starkt, skönt att inte ha för långt hår när jag dansar, toffsen slipper trassla o halka ur lika lätt! Tack Sofia min personliga frisör som jag skrev om i förra inlägget med festfrisyrerna.

Vi har haft sista föreställningarna med Dirty dancing :( men hade otroligt kul! Underbart o stå på scen och sen avsultade vi med en härlig efterfest :) Kommer sakna alla i det glada gänget men jag hoppas på att stöta på dem alla här o var :D

Idag är det DANSENS DAG :) det firades ute på stan i Uddevalla, (sista dagen på min praktik) tillsammans med dans2orna. De dansade loss på olika platser o tv4 väst var med på plats o filmade. Såg allt en lite skymt av mig på ett par ställen på tvn :P GRATTIS DANSEN O ALLA DANSARE på VÅR DAG !

På tal om VÅR, idag var jag o hämtade krukor hos min morfar som jag glatt tog över då han har överflöd av trädgårdsprylar. Handlade sedan blommor, örter o små smultronplantor till balkongen som jag sedan planterade ut och ååh så mysigt det blev!

Morgondagen- valborg o jag o erik ska bjuda hans föräldrar, min mamma o min syster på middag o umgås o ha de gott.

Söndag bär det av till sthlm igen för att dansa på de sista veckorna innan sommaren tar vid!

Ni som inte tycker om att läsa kan kika in bilderna av min sammanfattning här :)


Nyklippt


Efter sista föreställningen med långfransarna


Ett staket som balettstång. Why not? :) Dansens dag i Uddevalla


Min lilla plantsamling




Barock-kung

Idag var de svårt att låta bli, det spratt i dansbenen. Gymmade igår o tog en skön stretch men det räcker inte för mig. Jag behöver få dansa :) Var med på 2ornas Luigiteknik-jazz och deras balett. hiihii Svårt o sitta still o askultera o bara titta, se o lära. Jag kan ju faktiskt göra de även när jag dansar och analysera från den infallsvinkeln med! hehe

När jag vart i uddevalla messade Sofia mig o ville prova lite håruppsättningsgrejer på mig. Tycker ju att det är unberbart att bli fixad o grejad i håret så jag promenixade till salongen direkt. Bra med frisörkompis o för hennes del bra med villig-försökskaninkompis :P Behöver en klipp o färgomgång med men de blir en annan dag.

Här kommer ett gäng bilder från hennes bus med mig

Hemmafrufrisyren- i upprullandet av lockarna som gjordes med plattång o för volymen en våffeltång med miniräfflor. Minns inte vad den hett just nu :P kul namn hade den iaf.



Vi fick oss ett gott skratt när jag förvandlades till barock-kung under utrullandet o fixandet med volym o lockar.


Satte åt sidan lockarna, blev härligt svall


Flätorna i luggen(en på var sida) gjorde frisyren vardagligt festsnygg


Som sagt behövs det en färgning i mitt hår, de kommer de kommer!

Behöver du bli tillfixad för fest eller bal så tycker jag att du ska ta dig till Hårteamet o boka in Sofia som gör sin praktik där. hiihi
Hårteamet i Vänersborg AB
Kronogatan 20
462 30 Vänersborg
0521-103 03

Festfin på en vardag sitter jag nu här o ska bara njuta av svallet på lockarna :)

Kram

Muffins

Njuter nu av härliga chokladmusffins och en kopp kaffe. I kväll blir det att åka på kalas :)
Jag o erik har fixat som tusan idag, städat och plockat i ordning, grejat med hyllor och organiserat lägenheten. Var en tur med sofia på blomsterhallen där hon köpte lite blommor o sen blev det maxi en sväng.
Hemma igen lagade jag o erik kött, potatis o brunsås :) muffinsen bakades samtidigt som nu blir mumsade på.

Go kväll önskar jag dig, se till att inte blåsa bort!

Host

Febern försvann ganska fort, sov nog bort den under natten till igår för jag mådde mycket bättre igår. Hostar som en tok o snuvig men jag jobbar på att inte hosta för då blir det bara värre.

Erik ska fara till tyskland idag o handla sommargodis :P fylla på vinkällaren;)

Är sugen på pannkakor, inte världsbäst färdkost för erik kasnke men är såå sugen så de kanske det bli sen!

Ska se klart på svärdet i stenen sen, ja o erik började kolla på den igår. Underbart med gammal hedlig tecknad film :) abera dabera dack, preskididitoniuuummm så var jag en fisk. Kul de hade vart o kunna trolla!


Vad hände där?

Sitter o kurerar mig i soffan. Började känna mig hängig igår kväll men tänkte att de nog mest var träningsvärk efter ett grymt Bodypump-pass men efter en dag på vfu idag somnade jag en timma, inte likt mig. dessutom inte så hungrig som jag brukar... då är nåt fel! :P Erik skulle köpa glass till mig o jag hoppas att det gör susen :)

Känner av läget o ser hur jag mår i morgon om jag blir hemma eller far på vfu. Har trots allt inte vart sjuk o haft feber om det nu är det jag har på över två år så jag får väl försöka o ta det easy o vara snäll mot kroppen när sjukan dyker upp. Mamma o syrran har samma knas men syrran börjar bli bättre så de går nog snart över för mig med.

Blev jätteglad av ett samtal från kära Åsa min vän som pluggar i Luleå o jag inte träffar så ofta. hon ville bara kolla läget, mysigt o bara få ett samtal sådär överraskande :) hihi tack fina!

Nu blev det mörkt i vardagsrummet, tänder lite lampor, poppar lite popcorn och kollar vidare på äntligen hemma.

Kram

Full

Vaknade vid nio och sen var det full fart på mig. Skulle bara kolla om tvättstugan var ledig. Sen var jag igång. Har hittills, snart tvättat klart, ätit frukost, ställt i ordning i förrådet druckit kaffet, skrivit klart en uppgift och mailat iväg den. Blir full av energi när solen skiner och efter en kanon helg. Är i Vänersborg i 3 veckor nu för pratktik, kul och konstigt. Konstigt att inte va på skolan o dansa på så länge. Blir en del prommenader och gym, +gruppträning i stället.

Min syster yster fyllde 20 år igår !! Grattiiiiis :D Firade henne i lördags då hon var hemma från örebro. Vi åt och fikade o på kvällen tog jag med henne o hennes kompis för lite mys och nån cider på strandgatan i trollhättan :)

Igår var jag o erik ut på tur en sväng, han visade mig run lite där han jobbar. Jättefina områden vid slussarna i trollhättan. Vattnet som forsar och gamla byggnader. Drömde oss bort lite o funderade på om man kan få loss o köpa ett hus där någon gång i framtiden. Drömläge verkligen.

Behöver införskaffa mig nya skor, mina sneakers har gjort sitt... älskar o köpa skor men jobbigt nu när plånboke gapar tom... får försöka lösa detta. 

Njut av din dag nu :) kraam


      

Bo trångt

Ser på sverigest fulaste hem med simon och thomas... De beskriver det trånga boendet som är med som om det är små Bayerska nissar som bor där. Jo men kanske att det bor nån liten nisse här på mina 23kvm. Den nissen kan hända vara jag.

Jazzpiration

Nu är jag här igen. Har inte orkat klicka in några bokstäver här i bloggen men nu så.. Var ju i vänersborg hela förra veckan. Praktik, vaikariering på samma ställe, Uddevalla gymnasieskola och Påsk var det med.
Skön vecka som gick fort. Var på Elmia och kollade in bilutställningen där på påskaftonen, laddade upp på långfredagen med tjatter och prat med Malin. Tog igen allt vi inte har pratat om när vi inte setts på länge. :)

Att få en plats på ett tåg till sthlm var omöjligt så jag for med syrran till alingsås på söndagen till pappa och maria där det vara kalas för maria. Syrran o jag for sen till örebro så sov jag över där hos henne för att åka till sthlm i måndags. Kul att träffa henne lite mer :)

Nu känner jag att jag har en kropp. Det värker överallt! Träningsvärk och några blåmärken. Började gårdagen med modernklass- blåmärke på knät, sen locking med fullt ös. Det tog inte slut där. Vi repade med Jazzpiration- danskompaniet jag är med i. Uppstartat av Ida och Karin i min klass. Vi repade i 2 timmar och idag fortsatte vi -Blåmärke på axeln. Riktigt kul att agera dansare och få ta koreografi och anamma den och dansa ut :) kolla in vår hemsida och bli ett fan på facebook om du inte redan blivit det :)
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Jazzpiration-Dance-Company/105475032815748?ref=ts
http://www.jazzpirationdancecompany.com

Dansglädje och lite träningsvärk får du av mig här ~****~¨^^***~~#** :)

RSS 2.0