OMG

Nu vet jag vad det är för fel! Rastlösheten, olustheten, vad det är med mig. Oj så allvarligt det lät men det är det inte... Bara DANSABSTINENS!!!! när jag såg fantastiska Usher och dansen i videon kände jag hur det började spritta i danskroppen. Det är dansen som saknas i tillvaron just nu. På annat ska jag inte klaga, har mr Kärlek i min närhet, umgås med vänner solen har strålat men ändå har jag kännt mig suckande på morgonen. vad ska jag göra nu?? Är ju van att vara i danssalen 8.30, inte konstigt att det blir omställning. Kollar in videon några gånger till o dansar loss lite i vardagsrummet så hoppas jag på att jag får lindrat lite av sprittet i benen.

Måste bara skriva på klagomuren lite först....
Hur ska det ananrs gå resten av sommaren? Har gjort vad jag tycker är mysigt, fixat mat så den finns klar när min Mr kommer hem o så säger han att när han har semester de två veckor innan vi är lediga samtidigt så kanske inte han är hemma hela tiden- självklart tänker jag men samtidigt kände jag lite surhet över att jag har servat honom. Och sen när jag kommer jobba far han till syskonen i norge o jag får laga min mat själv när jag kommer från jobbet?! Han är bortskämd men jag tycker om att kunna skämma bort. Han har ju faktiskt köpt en bil till mig som jag ska kunna ha till jobbet så han skämmer bort mig på andra sätt. Tur vi är olika gissar jag!

Nu har jag fått skriva av mig snurrigheterna och samlat tankarna så nu blir det Usher igen.Det blev vad vi ville

Midsommar bjöd på sol, sol och åter sol. Moln svävade förbi men tur var väl det så vi inte skulle bärnna sönder oss. Härligt partaj på midsommafton och midsommardagen bjöd på bad och prommenad. Allt detta med härligt folk. Grym midsommarhelg helt enkelt!

Börjar bli rastlös på ledigheten nu... erik o många av de andra som jag vill umgås med jobbar. Kommer säkert sakna sovmorgonen när jag nästa vecka börjar jobba men just nu känner jag att jag är överflödig mig själv. ledig och uträttar inte mycket mer än att läsa, städa, sola, gå på tur, träna. Kul men ingen struktur i vardagen. Gillar att vakna o ha något, iaf Något inplanerat under dagen. Då kan jag lätt slappa mellan varven.

Behöver jag lära mig att göra ingenting? Svar: JA


Lära lite av denna filur

men ändå behålla rörelsen i mig:

Mår ju bäst av att göra saker och då är det väl bästa att göra det man mår bra av. Lite relax i min kropp finns allt mellan varven men det är nog lagom så!


sweeeet

Midsommar

Har barnbesök här. Philip; Eriks systerson ska sova över hos oss. vi har grillat korv, ätit glass med melon och jordgubbar, nu sitter han bänkad vi tvspelet!

I morgon och över midsommar kommer vi bege oss till Vara och fira med mat och både vänner jag känner o några jag inte känner... än. Ska bli kul och jag ser fram emot detta.
Det som är mest omtalat förutom priset på jordgubbar är ju vädret. Ser ut att bli fint, ev lite regn i morgon bitti och lördag morgon men annars fint. Hoppas på massa mega sol ja.


Hur vädret blir är att vänta o se för prognoserna ändras utefter hur vädret blir. Gäller att leva i stunden. Det som blir, det blir :) Kul ska jag iaf ha!

Trevlig midsommar


Tappra

Hade danspass på sportlife idag. Tappra deltagare hade slitit sig från solstolen för att dansa och ladda med partymusik inför midsommar. Kul var det minnsann och det känns i kroppen nu. Gott

Midsommar blir att fara till Vara med Erik o Jocce som fixat partaj där. Ska blir kul att komma iväg o fira på okänt ställe.

Känns rätt najs att vara ledig, har solat, passar lilla voffsingen Wilma då mamma vart hos syrran i Örebro. Har gått på långa turer med henne och busat. Har träffat vänner, musikalgänget och mina donnor från gymnasiet. Jag klagar verkligen inte. Dessutom att få sova bredvid min kärlek varje natt är guld värd!


Kärlek och vänner- glasklart att vilja ha i livet för alltid!

Födelsedagsbarnet

Nu är han nöjd min kille. God frukost, grillat till middag på nya grillen han fick av mig, besök av famlij och vänner- ätit jordgubbstårta. Underbar dag, tror han känner sig nöjd och välbelåten. Det är han värd min prins! Grattis till dig igen
Erik o hans systerson Philip- a.k.a Emil, satt still, var tyst ca.... inte alls. :P

Go Kväll :)

Maraton

Dagarna sppringer på i maratonfart. Nu har jag sommarlov. Har vart ute på stockholmsö- fjäderholmarna. Har fixat en examensfest tillsammans med mina klasskompisar. Avgångsstudenterna blev glada åt tillställningen med glamtema på middagen och ett sjuhälsike till funky disco med liveband och sen dj :)

Jag har blivit hämtad från stockholm av erik o swahn. Gått på sommarlov!!  Bokat resa till Cypern i augusti. Skrivit på anställningspapper för sommarjobbet. Handlat paket. Åkt till smögen med sköna damer- Åsa o Malin o hälsade på Erika som jobbar där i sommar.

Dagen idag började med att gå upp med tuppen och göra en födelsedagsfrukost till Erik- pannkakor, smoothie och kaffe. I eftermiddag blir det grillat på den nya grillen han fick av mig. Grattis till dig heela dagen!

Sol och en skön dag väntar. Känner mig som en hollywoodfru- fixar och grejar, ska och träna, sola lite och njuter av livet. Synd att bankkontot inte är lika fyllt men vad gör väl det när man har ett live fyllt med vänner och familj, sommar och en fantastisk pojkvän?


Funkytime

AlejandroVar bara tvungen att lägga upp den här videon. Älskar koreografin och videon är så snygg i Tim Burton-stuk. (edward scissor hands, sweeney todd, filmer)
Se och förundas av hur man kommer på alla vrickade idéer! Me like :)

MÅLN

I går blev det heeldag i solen, kom lite jäkliga moln men de hade vi taktik mot. För så länge vi åt eller sjöng sommarsång så höll de sig borta från solen. Efter för mycket onödigt i magen och hesa halsar, gav vi upp o en stund senare höll solen sig framme hela tiden. Var nog bra att molnen kom så att vi inte brännde oss. Nu fick vi fin fin färg istället :) Tack sofia och ida för sällskapet

Just ja, i onsdags var jag ju på sex and the city 2 urkul film, Samantha har de skruva till totalt o jag garvade typ hela filmen. Visst är de klyschigt med höga klackar o långklänning när man myser i soffan men va f*n, de är film o får gärna vara så. Jag gillar det i alla fall. Känna med karaktärerna, känna igen sig i de alla på olika sätt och skratta, vad är det för fel på det?- kommentar till filmkritiker som betygsätter helt konstigt.

Idag har jag varvat läsa i solen med att vara inne när molntäcket kom över sthlm. Sen blev det en lång upptäcksfärd i bergshamra. hittade härliga klippor ut över vattnet och badbrygga- lovely!


Blundar och njuter av drinken, (den dyyyra cosmopolitan men de var den värd för cosmo skulle de vara denna kväll) med tjejerna! Jenny, Stina, Sara och jagI morgon blir det avfärd med båt till fjäderholmarna med Sofia och några fler som jag inte vet om de sagt att de ska med än. Hoppas då på att molnen tagit plats på annat ställe i landet eller dunstat bort! Annars blir det till att äta o sjunga bort molnen igen!

"Sooommar sommar o sol, havet o vinden o doft av kaprifoooool"


Aktivist

Politik och bestämmelser. De har bestämt att de vill flytta fina dansmuséet pga av att de vill ha in regeringssaker där... men vi kommer dansa emot detta. I morgon halv ett ska vi dansa där för att motsäga beslutet!!

Var i vbg i helgen. Sköönt men jobbigt att åka tillbaka då jag inte fick tågbiljett förrän måndag... fanns DYRA biljetter kvar men de vägrade släppa sita minuten. Så måndag bar det tillbaka för de sista 2 veckorna på år 1.

Sol i sinne, brun inne! Hinner inte vara ute i solen så mycket som jag hade önskat. Brun utan sol kanske? I helgen ska får de bli mer utetid!


.Hämta tvätt.

RSS 2.0