Diva

Hemlängtan var outhärlig igår. Jobbigt jobbigt. Vill inte sova själv. I morgon åker jag iaf hem o får nana med min Erik i 3 nätter :)

Hade samtal med Katarina min huvudlärare i Jazz och oooo va bra hon är på att peppa, vägleda o vara mentor! Nu ska jag börja tro på mig själv mer. Se på andra o inspireras, analysera lagom så att alla mina analyser inte hämmar mig samt att ta vara på de sidor jag har o är bra på och då även imponera ibland inte bara se andra utan se mig själv med :) Ska boosta mig själv som hon sa. Älskar ju att dansa och det är ju därför jag är här och vill bli pedagog för att sprida dans vidare! Just do it and belive it! 
Ingen mer tvekan. Visst lätt att säga men svårare att leva upp till. Många dansare anses kanske som diviga men jag missade visst den biten i mitt dna. haha en gnutta diva som krydda kanske men en hel person med bara diva- nej tack.  
                               
Inspireras av denna diva :) Diva men har även fler sidor. Diva som krydda!
Imponera på andra med mig som mig och inte mig som någon annan än just moi


Glass, kakor, choklad, godis, chips

Oj så mycket gottigheter som far runt i huvudet. Finns ju så mycket gott. men inte i min lägenhet. Åhh är sååå godis sugen.

-Hade en sjuk hemlängtan igår... jobbigt.
-Dyra tågbiljetter,,,, hoppas jag får tag i en till bra pris
+Ska hem på torsdag kväll. Får träffa erik då!! :)
+Har fått uthyrt lägenheten för sommaren
+Härlig klassfest i lördags, dans, snack och härliga männsikor :)

Hrrmmm ska kolla i skafferiet eeeen gång till. (Övertalar mig själv att inte baka något, inte ens pannkakor!! får väl se hur de går.... Kakmonstret i mig försöker ta sig ut.)

Energi

Har haft löjligt med energi hela veckan. Många är trötta o påväg mot sommarlov men inte jag visst. Suger åt mig all dans jag kan o pysslar o grejar. Solen är nog orsaken- energi

Kommer nog inte i säng ikväll heller. Satte ut min lägenhet  på annons för uthyrning i sommar, o de blir ett gäng mejl o samtal. Hoppas bara de finns nån som kan, passar att hyra den.

Har sommarjobbet fixat också! Ska fika, gå på tur o ta pensionärer i Uddevalla till farbror doktorn. Fika är ju något som gillas och sitta o prata med härliga(hoppas jag) gamlingar kan ju bli helmys :)

Nu ska vi se vem som mailade.

EnergiiiiKraaam

Långhelg

Nu har jag haft en underbar långhelg med min långa kille, vi har gått långpromenader och inte hunnit ha långtråkigt någonting. Bara helmys! Han kom överraskande i onsdagskväll, trodde inte han skulle komma förrän torsdag. Glad överraskning och på fredag hade jag lite planer som han inte fick veta,, hihi. Tog med honom till naturhistoriska riksmuséet och så gick vi på cosmonova. :)

Igår var det strålande sol och vi gick på tur och solade oss på olika ställen här i trakterna. Kvällen blev hemma hos sara o johannes med stina o danne. Vi hade riktiga skrattstunder med lekar som galenpanna o charader. Efter några glas vin var i i full färd med att hitta på de krångligaste orden, värdetransportsrån och kärlekskrank var två kluringar. Men oj vad kul vi hade!

Erik har åkt mot vänersborg igen och nu börjar jag bli hungrig. Tänker på den goda tacosen vi ätitx2 och pizzan vi åt igår. Får se vad de blir idag.
Silversminkad på giget i tisdagsNjuter av ledighet, sol och härligt sällskap

Dansglädje

Vill bara säga det... dansglädje.

Efter en dag av dans med otroliga dansare och strålande sol, vad mer kan jag säga än just: Glädje.
Kul med dansandet i kunsträdgården, med den korta tiden vi haft på oss o repa tyckte ja vi gjorde en bra insats o visade vad dans- och cirkushögskolan står för mer än modern dans som allmänheten kan uppleva flummig". Jag tyckte att vår jazz var helrätt!

Nu ska jag dansa i säng
Natti natti


Kungsan

Haft fullspäckad helg, eller ah, både det och avslappnad. Var hemma hos Sofia i fredags o skulle bara kolla talang, sen kom Karin och vi satt o babblade för att sen bege oss ut på stan. Mötte annorlunda filurer. En kille som talade om sina jobberfarenheter.. "Sommarjobbade en gång i jokkmokk, det var det bästa jobb jag någonsin haft.... tänkte efter en stund och sa sen... eller ah, det är det enda jobb jag nånsin haft." Hrm jo det finns allt härliga typer överallt.

Lördag blev slödag o sen mys hemma hos Sara och Johannes. mysigt-vi kollade måbra film; The bucket list, se den om du inte har gjort det.

Söndag... for och köpte hyllor och persienner. Några hyllor fick jag upp i gamla hyllhål som jag hade men resten får erik hjälpa mig med när han kommer hit med skruvdragaren :) O han kommer onsdag kväll eller torsdag förmiddag! Wooohooo :D

Idag repade vi jazzare från år 1 och 2 som ska vara med och dansa i Kungsan i morgon kl 19, skoj med ett gig. Dansa loss o få göra det på sen!

Långa dagar men vad gör det nu när det inte är så mycket kvar på terminen, får passa på o dansa loss nu.

Move on, move forward !

Wackat

Känns skönt o härligt efter en ordentligt dansande dag. Modern på morgonen med viklärare Ulrika, som var härligt flödande. Sen dansade vi loss till funky musik :) då var de wacking me maggie som gällde! me like :)
Efter lunchen där jag åt o tittade på en av koreografernas solo så jobbade vi i grupp med rytmikuppgift. Sist men inte minst jobabde jag med min koreografi till jazzmetodiken. fullspeckad dansdag alltså o nu ska jag ta tag i det teoretiska jobbet som ingår i utbildningen. Skriva om VFU:n.

See you :)


Tillbaka

Nu är jag tillbaka i stockholm. När jag åkte igår kändes det kluvet o lite ångestfyllt. Ville inte åka från erik o vår fina lägenhet som jag trivs så bra i. Nu är jag här o de känns helt ok. Kul att träffa klasskamraterna igen o i morgon blir det dans dans dans. Det jag är här för. Ska även grejsa med min koreografi som de är redovisning med på torsdag på jazzmetodiken.

Myser nu efter en härlig dusch o iklädd mina nya kläder med dans och cirkushögskolantryck på :)

Ha en go kväll vettja!

Middag

Hade en härlig dag igår. Blev lite koreograferande, sen åkte jag o erik för att äta lunch o sen handla mat till kvällens middag. Provsatt lite soffor och åkte o hämtade badrumsskåpen vi beställt.
Sen lagade vi maten; potatisgratäng och fläskfilé i brunsås, som avnjöts tillsammans med härligt sällskap. När mamma, syrran o eriks föräldrar åkt kom nästa gäng- o de blev lite party. Vi for en sväng till trollhättan men eftersom förfesten började sent o höll på länge så var de inte långa stunden i utelivet men de kändes lagom länge och nu står en ny dag och väntar på att bli levd.

Åker till sthm i morgon eller måndag har inte bestämt mig än om jag ska åka på måndag ist.. får se under dagen hur de blir!

Njut av din helg Kraaam

RSS 2.0