Sign

I går dansades det på Clarion Sign igen. Denna gången på en konferens. Lite folk skulle äta och vi hade en fras med jazzimpro och lite koreografi. Vi skulle dansa ute på golvet bland borden.
Lite gäster blev ca 400-500 gäster och bland borden var svårt för det fanns knappt någon ledig golvyta att dansa på. Vi löste situationen så gott vi kunde, behöll lugnet och dansade på. Är man proffs så är man!Fantatsiskt snygga hotellet Clarion Sign i Stockholm.
Strutt

Igår blev det en lååångdag med Sara på stan. Var och kikade i buriker, handlade, fikade och struttade runt.
Var längesedan jag var ute på en sån tur och det var hur mysigt som helst.

På kvällen gjorde jag och Sofia en utsökt fruktsallad som vi proppade i oss med glass me chokladkross. Mumma!

2 stora måltider på en dag. Fikan på stan bestod av megamacka och hallon paj och på kvällen var det pizza och fruktsalladen. Båda gångerna tänkte jag efteråt... "kommer aldrig behöva äta igen!!!" men nu har jag ätit min frukost och mumsar choklad med digestive i. Det är helg sa jag va?

Nästa helg får jag träffa Erik igen. Längtar så det känns i magen till och med!


fix&besök

Nu har jg avklarat en skrivuppgift i Konst, kropp och kulturkursen som tog längre tid att påbörja än att avklara. Tog tre dagar att ta tag i det och 45 minuter att skriva.. Just do it alltså!

I morgon kommer min Sofia hit. Hon ska på vidareutbildning/kurs inom frisör. Kul att få sambo några dagar. Nästa torsdag kommer hon hit igen och på fredagen kommer även hennes Ante och min Erik hit :)


Gamla bilder på oss. Äter vindruvor och leker med dem. Svårt att åta bli att flumma tillsammans :P

Clarion Sign

Igår var vi och jazzade loss på Clarion sign hotell här i sthlm :) Vi var "civilklädda" i deras miljö- "kontorsnissar."
Var som vanligt o satt o hängde på olika ställen för att överrumpla med dans flera gånger under kvällens gång, mellan 17-20. Var suuuperkul och som tack fick vi var sin entrébiljett till selma spa+ som de har där! Det ska bli riktigt härligt att gå dit och bubbla o ha de gött!

Och i morgon är det insparksfest på skolan, sen kommer Erik! weeeeeiiiii


Gröna lund förra året

Run Cut

Oj vad tiden springer fort.
Kan uppdatera om läget; jag lever och har återhämtat mig från en fökyldning som hoppade över mig i tisdags... Åkte hem för att kurera mig mer Erik i helgen o det gjorde susen :)

Dansar på det gör jag, blåsor under fötterna har kommit o lossnat. Börjar anamma de nya lärarnas stil mer och mer, känns skönt och kul.

I morgon ska vi dansa loss på Clarion hotell här i sthlm. http://www.clarionsign.se/159-Inspiration-Sign.aspx
Najs säger jag, kom om du är här.

Ja, sånt ser livet ut just nu.. Vänner, Kärlek o Dans :)
Just ja, har klippt mig me. Ungefär som sist. Nöjd med lite kortare mer kontrollerbar kaluffs.

Puss

RSS 2.0