Disney

Ser fram emot lördag kväll. Då ska vi ha disneykväll. Mat och härliga nostaligska filmer. Nu är jag trött, tog en skön varm dusch och jag ska sova tidigt kväll.


I morgon är det en vecka tills jag och erik träffas. Han kommer hem till vänersborg på söndag och på fredag kommer jag farande dit! Längtar mer än ord kan beskriva efter min fantastiska pojkvän. Han sk bli bortskämd med kramar och pussar, mer än han redan brukar få :)

Kram kram
Linnsky

Toalås

Jobbvecka, sportlife Hammarby sjöstad är nyöppnat och jag har jobbat mån, tis, tor lör och sön. Onsdag undervisade jag på praktikskolan. Oj oj vilken vecka. För att uppleva att ja har fritid hängde jag, sofia o carro hos karin o daniel igår. Kollade melodifestivalen käkade snacks av olika slag o drack lite vin :) rundade av med en tur på stan och på ett dansgolv, jag carro o sofia. Jag skulle ju upp o jobba så vid halv 2 for jag hemåt medan de andra två donnorna drog vidare en sväng. Kändes idag att jag vart ute o rumlat men kul hade jag! :) se lite annat folk än man brukar och uppleva att bli inlåst på en toa. Ja du läste rätt, jag blev inlåst på en toa! Precis innan vi skulle gå hem skulle jag på toa och när jag skulle gå ut genom dörren så snurrade bara låsvredet, gick inte att låsa up!! de stod några utanför som hjälpe mig att trixa med låset. en tjej som försökte vara uppmuntrande genom att säga att hennes tkompis somnat på en toa o vaknat när krogen va stängd... tack för den. men hon hade inte vart inlåst iaf. sofia som var på en annan toa kom ut o förstod att det var jag som var inlåst blev nog lite full i skratt, what hur hände det? jag höll mig rätt lugn o tänkte att ut måste de ju få mig. Bara någon minute efter så öppnades dörren. Genom att öppna med en kniv från utsidan gick låset upp. Tack och lov. Läskigt men skrattretande i efterhand.

Är helt slut nu efter dagens jobb, ska bara mysa ner mig i sängen och somna tidigt :)

Natti natti
Föredrar säng framför toalett

3 vändor

Nu har ugnen gått varm idag. Tre vändor av olika matlagning och bakverk. 1. Lasange 2. Chokladmuffins 3. Veckans bröd.

Var en vända i solna i förmiddags. Inhandlade Ljusa jeans som jag gått och suktat efter, en ljusgrön stickad tröja och en vit bomullsklänning med svarta ränder! :) Me like. Redo för vår nu. Tänkte att om man börjar ladda så fattar nog moder jord vinken.

Blir dock förundrad över storlekar. Provade olika varianter av byxor på H&M. Jag som alltid varit en 34... fick klämma mig i 38. Nog för att jag dansar mycket och musklerna säkert växt lite ;) och muffins lagt sig runt om men alla mina kläder jag redan har här hemma sitter som vanligt. Tror därför inte att jag vuxit så mycket utan jag tror att det är klädmärkningarna som blir annorlunda. Jag har inte ont av att byta siffra på kläderna. Det är ju bara en siffra, det är hur jag känner mig och mår som räknas. Men jag tycker synd om dem som har lite siffernoja och kontrollerar siffran på vågen och på kläderna som provas. Den lär ju få en chock när de varit den 38 måste gå upp till 42... två storlekar större. Är det för att jäklas med människan som de ändrar siffrorna på storlekarna så vi ska bli nojjiga eller blir vi mindre och mindre? hrm... jajaj som jag sa. Det viktiga är hur man mår och känner sig. Att haka upp sig på siffor är ingen hit. Det är bara siffor. 60kg på vågen kan vara muskler eller fett. vikten säger inget om hur man mår.
Jag mår iaf super. Njuter av livet och mottona: Lagom är bäst. Äter allt men inte alltid! och Så länge man gör sig av med den energi man tar in genom mat och gosaker så blir det plus minus noll. Nu när jag dansar så mycket måste jag verkligen tänka på att Äta Äta Äta så att det inte blir tvärt om att jag får i mig mindre energi än vad jag gör av med. Vill ju bli starkare och då behövs näring och mat så mina muskler inte bryts ner.

Nu är brödet klart. Ut med det ur ugnen, för att ätas! :)
Tjingaling

Bröd

Se fler recept från Box på kokaihop.se.


Bytte ut en deciliter vetemjöl mot bovetemjöl och slängde i lite linfrön och solrosfrön. Gott med hembakat!


Gå på vattnet

I går var det 80-talskalas hos Elin som fyllt 25. Med vältupperat hår och blå ögonskugga begav jag mig iväg på tunnelbanan av. Folk trodde nog jag var teleporterad från ett förgånget årtionde.
Vaknade i idag av strålande sol i vinterlandskapet. Var tvungen att bege mig ut på en tur. Började traska mot slottet vid Ulriksdal och såg en massa folk på vattnet som traskade så det gav jag med mig ut på. Precis som jesus gick ja med lätta steg runt på ytan av H2O. 1,5 timmar blev promenaden och  jag fylldes av frisk luft och av sol. Dock inte så mycket sol som erik har i Malaysia, ne Thailand var han ju i nu. Oj vad han far :)

En häärlig fikastund med Sofia inne i stan blev det sen och nu sitter jag i min soffa med massa gott snacks och tar vara på kvällen!


Isig tur


Matad

Insåg att jag många gånger varje vecka drar mitt bankomatkort för att handla mat. Gjorde finurligheten att ta ut veckans matpengar så jag ser hur mycket jag har att disponera. Det gick väl sådär får jag säga. Tog ut pengarna igår och idag tog de slut genom att jag köpte en bok om näringslära för dansare (fantastisk bok skriven av Gita Sandberg, dietist o dansare som gått på skolan) rundade sen av dagen med en megamacka på ett café. Ja o där var de pengarna borta från plånkan. Boken räknas ju inte som mat så den får jag väl räkna bort?! :) eftersom min konsumtion av mat är skyhög så känns det jättekul att läsa den här boken. Skrev även min A-Uppsats i ettan om kost och hur de olika beståndsdelarna påverkar kroppen. Mycket intressant område! Back to the book:) Du blir vad du äter. Blir jag en apelsin om jag äter en nu? Spännande experiment o se mig förändras hej villt. Nä skämt o sido. Ha de fint:) kraam

Tilt

Jobbar på min tilt


beautiful

Precis som brödet jag bakade



Kvällsmat blir det strax. Tänk om jag kunde ätit den tillsammans med min fantastiska pojkvän. det kan jag men inte ikväll. En, två och många andra kvällar kommer jag göra det!

Tills dess fokuserar jag på dans, stort, rytmiskt och dynamiskt! Moving my body åt alla håll!
Upptagen i stegen och rörelsen så försvinner tiden för en stund och snart kan jag äta kvällsmat med min fina E igen :) weeeii

RSS 2.0