Rolling

Rullar fråm i en väldig fart. Nerverna inför turnén pirrar. Nästa fredag har vi premiär här i Stockholm för att sen åka till Vänersborg och sprida dans genom workshops på skolorna och bjuda på show!

Hade Åsa kära Åsa här på besök från igår till idag och hon var med och kikade på dansklasserna vi hade i morse. Kul att ha en hel kväll igår o bara sitta o snacka.
Morgonen började med att min Iphone hade ställt om sig tillbaka igen. Den gick enligt sommartid igår men i morse enl vintetid. Detta märkte jag när Åsa undrade över när jag brukar kila till skolan. "Vid 8" svarade jag. "Typ nu då?" frågade hon. Förundrad över vad klockan var, misstrodde jag min analoga klocka men insåg efter att ha kollat på tv:n att det var den digitala tekniken som inte hängde med. Frkosten slank ner fort och vi begav oss. Jazz och balett. Full fart.
 
I lördags var det Sara som var mitt trevliga sällskap. Pizza, massa gott och kvällen avslutades på en rockig klubb med vääldigt blandat folk på. Dansade och sjöng. Jag gillart :)

Tvätten tvättas, maten är lagad och nu har jag en av få lugna kvällar. Njuter


Tar vara på de få små stunderna. Då kan jag även njuta av att ha fullt upp vilket jag också tycker om att ha. Liv och rörelse, kontra lugn och ro. Det gillar jag!

Gümbet


Fotogalleri

Yes me and sis har bokat. Den 1/7 åker blir vi turkar i en vecka. Ska till gümbet och ett härligt 3+ hotell. Nyrenoverat, nära till stad och strand. Nedräkning, nedräkning :)

Nu ska jag strax iväg och undervisa dansgruppen här i vänersborg och hjälpa dem med fler tips och trix.
I natt kommer erik hem från norrliga Jokkmokk :D Gottigt, då ska han få en björnkram av en liten björn som mig.

Kram

Trivs

Trivs i tillvaron. Blev dock lite tomt idag när erik for till Jokkmokk på utbildning. Han är tillbaka torsdag natt så tills dess får jag svänga loss i lyan i vbg själv. Ska in till stan till mamma om en stund, köttbullar, potatis och brunsås ska serveras och jag tackar med glädje JA till husmanskost :)

Har planerat lite inför lektionerna jag ska ha i Uddevalla i morgon på VFU:n.
Klippt musik till turnén vi laddar för jag, Sofia, Therése och Johanna. Det kommer bli GRYMT. Laddar för att komma tillbaka till sthlm och fortsätta det kreativa arbetet.

Jobbade med en grupp danstjejer här i stan i lördags och hjälpte dem med deras koreofragiska arbete och kreativitet. De är laddade och dansar för fullt. De ska vara med på kulturfestivalen som kommer vara i stan framöver så det känns kul att hjälpa dem med tips och redskap i deras arbete. På torsdag ska jag träffa dem en sväng till.Mammi o jag (bild tagen av Syster nattis, http://nejthaliee.blogg.se/)

Kraaam

80

Tänk när man blir 80.. 80%människa? Då har jag ett tag kvar till fulländad. Tänk så långt man kommit redan o tänk så bra man kommer bli när man är 80!
I söndags fyllde min fantastiska morfar 80år! Han firades med middag på restaurang på lördagen och fika hos honom på söndagen. Härlig helg och gott att vara i Vänersborg. Träffat vänner och familj under dagarna jag hunnit vara här. I morgon står dans på schemat. Lite praktik och möte med ett gäng danstjejer som jag ska undervisa nästa vecka.

All kärlek till morfar


Hembakta bullar bakade av födelsedagsbarnet själv.

Bilderna har syrran tagit.
nejthaliee.blogg.se

KRAM

.Days and nights.

Dagar, nätter. Tiden går fort. Bara rusar iväg. dans jobb repa dans väntan längtan dans hem tillbaka dans jobb upp och ner fram och tillbaka. Hinner inte tänka, känna... allt går så fort. Dans kärlek vänner jobb dans repa skapa
Motgångar medgångar
Anything that´s worth having
Is sure enough worth fighting for

Kan alltid inte ha medvind. Har något medvind så har något annat i livet motvind. Går fram och tillbaka upp och ned. Kärlek, dans, vänner, jobb, skapa, repa, leva.


Tackar mamma för hjärtat jag fick i julklapp. Hjälper till vid tuffa stunder.

Anything that´s worth having
Is sure enough worth fighting for

RSS 2.0