Ben

Skulle bara värma upp och stretcha på gymmet igår. Kändes sent för att träna men väl uppe på crosstrainern ökade jag intervallet och körde på bra. Därefter blev det 5 set benböj i smithmaskinen med ökad vikt och minskat antal reps/set, stående utfall med stång, ett ben a' 10 reps, sedan alternerande a' 20 reps för att avsluta med gående utfall med en medicinboll i händerna som pressas mot taket vid varje steg. Körde på tungt med vikterna, vilket fick stretchen att kännas riktigt go när musklerna var varma och sugna på att sträckas ut!

Hejja benen! ;)


Stolt över min bästis

Idag gjorde min bästis grymt bra ifrån sig. Gjorde sista delen på gesällprovet. Hon fönade stadigt och är grymt proffsig. Min bästis och frisör!! :D stolt, lycklig och glad för hennes skull. Grattiiiiiis!


I tjänst

Nu har jag jobbat 1,5 vecka som danspedagog! Undervisat de första klasserna. Fått första lönespecen. Bollat idéer med en härlig kollega. Smider planer. Siktar hög och har haft jäkligt kul såhär långt!
 

Så här några dagar efter

Nu är jag tillbaka. Började dagen med lite planering in för dansklasserna jag ska ha i street på gymnasiet i vänersborg. Traskade till gymmet med musiken på högsta volym i lurarna och körde ett ryggpass för att sedan traska hem igen.

Så här dagarna efter cykelvasan 45km känner jag mig forttfarande upprymd, glad och energifylld av loppet. Samma kväll som vi hade cyklat var det svårt att varva ner pga allt adrenalin och pepp från tävlingsinstinkten och alla hejjande rop man hört ute i skogarna.
Både jag och Erik är jättenöjda och nästa år blir det att slå våra tider vi fick i år. Om jag cyklar 10 min snabbare ligger jag på topp 30 av alla damer. Nu kom jag på plats 95 men jag kom 3a i min klass D20, nästa år cyklar jag i D25. Hade jag gjort det i år hade jag legat på topp 10 iaf :) så jo jag är mer än nöjd! Innan loppet hade jag ingen koll på hur jag låg gentemot andra eller om jag ens skulle palla hela loppet alls. Laddar inför nästa år, då ska jag hinna träna mer inför loppet än vad jag gjorde i år. Hade ju trots allt bara tagit mig igenom samma sträcka EN gång innan. Nu vet jag vad det innebär och hur vasasträckan ser ut och kan ladda för alla galet långa sega backar, utmanande terräng och veta när jag kan trycka på lite extra!

Vi gick in i mål på tiderna:
Erik 2.09.40
Jag 2.11.11

Trodde inte jag skulle hålla mig så nära honom i tid då han är så mycket starkare än mig men jag har kondition och uthållighet. Under året blir målet för mig mer benstyrka bla, så jag orkar pressa på mer och klarar att bära min och cykelns vikt samtidigt som jag har power kvar i benen. Eriks mål blir mer kondition och uthållighet. Han började med att cykla till jobbet idag! Bra där :) Självklart ska jag även träna kondition och uthållighet och han styrka men vi har nu märkt vad vi behövcer lägga lite extra krut på mellan varven och självklart att ge oss ut på hojjarna mer. :)


                               
                                          Paus på vägen mot Mora och Oxberg.
                                 

                                

                                

                                
                        Trötta efter loppet väntar vi på välförkänt mat. Är så glad över oss och våra stunder :)

             Tack mamma och syrran (http://nejthaliee.blogg.se/2012/august/slut-pa-sommaren-och-cykelvasa.html) för att ni följde med, höll oss sällskap och fotade :)

                                 

                                 

Redo

Haft cykeln på service. Planerat matlådor som ska lagas här strax. Skaffat cykelglasögon (erik fixade). Snart ska vi åka till garaget och byta olja och torkarblad på bilen. Redy, set, go.
15.30 är vår starttid i morgon.

Mitt startnummer 5839
Eriks startnummer 5831
För att följa oss:
Skicka sms till 72777
CV45 mellanslag startnummer,
(kostnad 20 kr)

Du får SMS när beställt startnummer startat, passerat Hökberg, Eldris och gått i mål. Vid målgång återupprepas även passertiden från Hökberg och Eldris i SMS:et.
http://www.vasaloppet.se/wps/wcm/connect/se/vasaloppet/start/loppen/sms/index.html
Eller gå in på vasaloppets startsida och sök på våra namn i högerfliken. (widenberg eller arlbring i efternamn räcker att söka på)

Önska oss lycka till
Vi är taggade och det blir en härlig utflykt och upplevelse.


Cykelvasan fredag

Denna veckan har jag cyklat 3.5+4.5+3 mil. 11 mil uppladdning inför cykelvasan på fredag! En av cykelturerna i veckan innebar otrolig motvind den andra hällregn och den tredje sol så nu har jag laddat för det mesta utom snö :P ska bli riktigt kul:) laddad till tusen. I morgon ska jag till trestad cykelcenter för lite justering av växlar o dyl. Det var där jag köpte cykeln och de ger bra service och bemötande!
Nu ska jag ta mig en go dusch innan jag promenerar till affären en tur.
Sees

RSS 2.0