Du&Jag ❤

Vi ger varandra tid, egentid, gemensam tid, delar, ger och tar. Har kul tillsammans, diskuterar, funderar, stöttar och skrattar. Mysiga stunder, vardagssysslor. En kväll i soffan, en promenad. Vem plockar ihop tvätten? Vem lagar mat? Turas om. Utflykt, upptäcker, utmanar.
Vill inte ha någon annan än den jag gjort allt detta med i 10år. Vill fortsätta dela, leva och ha denna människa i mitt liv. Nu, då, idag, i morgon, sen! <3
Fantastiska du! :D


Tid över?

Tid är något jag inte har mycket över. Mycket jobba och mycket att hinna med. Idag fick jag lite extra tid på jobbet. Den tog jag vara på i danssalen. Improviserade loss till härlig musik och dansade för mig själv. I samma veva fick jag massa inspiration. Att röra mig prestigelöst runt i ett rum väcker kreativitet och ger mig energi.
För usch va jag ogillar att gå in i en danssal och vara tvungen att skapa ett mirakel... Det händer inte. Behöver tid, inspiration, en promenad, en tågresa, se en föreställning/film eller bara röra mig som jag vill en stund i en stor härlig sal:) tack improvisation för att du finns!


RSS 2.0