Klappar

Igår hade jag en hedag med mamma. Vi handlade lite julklappar strosade runt. Mysig dag. I morgon åker jag upp till lilla lyan igen. På torsdag kommer mamma dit så det blir bara några dagar själv.

Åt god mat på Butlers i Trollhättan igår, det var mumsigt med pasta och räkor i grillad paprikasås.

Idag är det klappdagar inne i stan. Mycket julstämmning och folk som gör allt för att fynda med rabattcheckar, ja ska nog inte dit. Gjorde inköp igår. Idag blir det andra bullar.

Tjo hej i snölandskapet som ligger som en tjock fäll över staden.


baletthoppa skriver önskelista

Idag har jag underviast balett. Japp det är sant. åk 1 på gymnasiet. Var riktigt kul och utmanande. Har köpt en bra bok som hjälpte mig inför planeringen av lektionen. "Technical manual and dictionary of classical ballet" av Gail Grant. Ska även köpa Iskra Rings bok (min balettlärare på skolan) när jag kommer tillbaka till skolan.
På torsadg ska jag ha andra halvan åk1 och två omgångar med åk 3... i Balett. Spännande är det. Kul att få testa mycket under min VFU, Jazzklass, jazzimpro, balett och lite komposition. Dans är ju oändligt, finns hela tiden nya saker att upptäcka. idag var det gymnasiemässa, information om skolan och programmen för de som är påväg in i gymnasiet. Tänk när jag var i valet o kvalet inför gymnasiet. Tur jag valde rätt!

På pappas begäran av att få en önskelista att ge till tomten kommer här en kort sådan. För 10 år sen var den betydligt mycket längre och krävande.
Linn önskar sig 2010

Mascara
Förkläde
som jag han ha vid mina bestyr i köket.
Gärna ett som är passande för både mig och min kompanjon Erik i köket... i fall han skulle vara sugen att stöka till. (Och ja älskling det vet jag att du tycker om att laga mat. frågan är bara om du vill ha ett förkläde på dig :) )
Köksassisten (ej i form av människa, i form av maskin)
Fårskinnstofflor
Parfym
Armbandsur, guld, färg, svart. Gillar variation.

Här kommer förslagen i bildformat :) Några exempel på hur de kan se ut.

Pappski

Grattis Pappa på fars dag:)

Och din namnsdag som var igår!


Erik och jag hade en jättehärlig helg i sthlm. Fredag åkte vi upp, stannade på vägen o överraskade syrran för att umgås lite med henne och fylla på energin så vi orkade åka vidare. Vi pausade också så vi skulle slippa sthlms-rusningstrafiken och det slapp vi.
Hela vår dag i går blev mycket lyckad, och lycklig :) Vi var på spa, käkade lyxig middag på kvällen och bokade spontant in oss på Raw comedy club för att se lite stand up och skratta ytterligare ihop. Har kul ihop med min kille, älskling och min bästa vän.

Nu är vi hemma i vår fina lägenhet i lilla stan, erik ligger på golvet och har snott min nya telefon där han glatt spelar poker och klickar och grejsar. Han är som en liten... stor katt i människoskepnad.
På vägen hem i bilen satt jag o lade in telefonnummer på telefonen så jag ser vem som ringer och så att jag kan ringa. Det jag hunnit fixa med telefonen som jag fick i mina händer i fredags är jag nöjd. trodde inte att jag skulle vara den som beställde en iphone men valet känns hittills rätt. När jag roffar åt mig den av erik sen ska jag lägga in musik och fylla mina 32gb :) Kul kul och snart är det jul. Laddar inför mina julklappsinköp. Har köpt 1 men tänkt ut många så de ska bara inhandlas och slås in för att sedan öppnas snart igen. Längtar till 1a advent. Då ska jag pynta med julstjärnor och ljusstakar i fönstren!

Kram i novembermörkret
Vi 2

Idag har jag och min Erik vart vi i 8 år :)
Weeeii så underbart, vilken lyckovinst


Kärlek, glädje, passion

Våffelfikamys

I kväll var jag o hälsade på Malin i henne o Henriks fina lägenhet i trollhättan :) Hon bjöd på våfflor och vi hade riktigt mysigt. Kul att bara kunna ses, även om så var bara för en liten stund!
Vi satt o pratade om nu och då, uppdatera om nu och pratade om tjejgänget från gymnasiet, "vi 7" aka Vänersborgarna. Hoppas kunna träffa fler av girlsen under mina veckor hemma och sen under julveckorna!

Lipz 2007 (jag mosar sofia överenergiskt med ett gammalt hederligt peacetecken haha)
Puss på er :)

Klass

Snö på gator och torg. Chockar varje år vårt land, ger också julkänslor. Tycker iaf jag. Snö och jul hör liksom ihop, även om den inte alltid ligger på marken vid just jul. Får handla juklappar så länge:)

Hade första klasserna på sinclair och estet dans igår. Var kul men kändes konstigt att vara i de lokalerna och undervisa när jag har många minnen som elev där. Blev lite nervös när Mia (Jazzlärare) satt o tittade men det är bara mänskligt att bli lite pirrig. Kändes bättre klassen efter, då slappnade jag av mer och kom in i rollen lättare.
Funderar på när alla skrivuppgifter som tillhör VFU:n ska skrivas... att undervisa är kul, analysera med men när uppgifterna blir någon för mycket blir det inte lika kul. Just do it gissar jag på.

Ha en fin dag :)

Storleken ha betydelse

Håller på att packa inför min VFU perod, träningskläder, vanliga kläder, anteckningar o massa annat ska få plats i väskan. Fick gå till förrådet och byta ut min lilla rullväska till modellen större. Storleken har i detta fall betydelse.

Imorgon bär tåget av kl15.15. Måste säga något snällt om tjejen som jobbade på SJ o lät mig boka om biljetten som jag hade kl 18 till kl 15 pga av förra helgens bravader. Sköönt, då kommer jag hem redan halv 7 och ska fredagsmysa med Sofia. Erik ska på after work så nu fick jag o Sofia ett ypperligt tillfälle att ses och prata strunt, toka och göra vad vi gör... är Linn&Sofia :)


Från en urskön kväll denna sommaren :)

Kram

tågtågtåg

Efter fredagens bravader med tågresande fick jag en kanonhelg. Marknad i vänersborg, inhandlade 16 par strumpor för 100 kr! :) that´s nice.
Blev bjuden på lunch av erik, fick en fin stickad tröja av honom. Lite kik på stans uteliv på kvällen för att sova gott i den stora sköna sängen. Tågbiljett till sthlm gick inte lika bra att få så jag fick åka nu idag ist för igår. Fick en extra natt hemma men missar dansklasserna och första delen av didaktikkursen som börjar idag. Men life goes on. Har känt mig lite krasslig i helgen, känt av halsont så de var nog bra att jag vilade idag och håller mig frisk :)

Nu ska jag strax hoppa på sthlmståget. Ska sörpla upp det sista av min latte och skutta iväg.

Kram kram

RSS 2.0