Övergång

Nu övergår dagarna i år 2010 till 2011. Dagar som dagar men med ny siffra på slutet.
Var ute på promenad och stannade till hos morfar på en fika för att sen traska hem igen. Mysigt att sitta och prata, lyssna på musik och doppa kakorna i kaffet.


Mysmorfarn :)

Idag och morgondagens nyårsfirande har temat, göra vad man känner för och det känns skönt. Åka pulka, äta, slå kullerbyttor eller vad man nu får för sig. 

Erik slår knut på sig själv



Gott nytt år i detta avlånga snöiga land!


Julhelg

Oj va fort det går när man har kul. Julhelgen har vart underbar. God mat, familj och vänner.
Kan man begära något mer?
När man var liten var det att få julklappar som var den stora längtan. Nu längtar jag mer efter att få slå in paket och ge bort dem. Även om jag tycker att julen har skruvats upp till mycket matrialistisk så tycker jag om paket. Om man ger bort för att man vill, inte för att man måste. Det var kul o se glada ögon. Erik blev glad för sin bok om världens underverk med fina bilder och text att drömma sig bort kring. Vi ska pricka av sida för sida och upptäcka platserna :)
Jag blev självklart glad för det jag fick. Fick bla: Fårskinnstofflor, presentkort på stadim, parfym, klocka, kakfat, sporttoppar och av älsklingen ett presentkort på massage. Träffade mitt i prick. Nu kan jag vara varm om fossingarna, lukta gott i mina sporttoppar, shoppa något mer träningsplagg, lägga upp kakor på mitt fat och sen njuta av underbar massage.

Erik är ledig nu i mellandagarna vilket jag njuter av. Få ligga och gosa på kvällen och vakna tillsammans. Kvalitét och lyx!



Nästan Klappat och klart

Har haft en go dag me systeryster på stan. Köpt de sista klapparna. En kvar- till morfar den är bestämd, ska bara inhandlas.
Ska ut me Emelie i morgon en sväng me och sen ska alla klappar ska slås in. Det drar jag gärna ut på då jag tycker om att ha många att slå in. är så mysigt att trassla med tejp och papper.

Blev en lång springtur på löpbandet igår. Haft en lugn helg så det behövdes få ut lite energi. Kändes skönt men känns även i musklerna idag. Nu ska jag väcka liv i erik som somnade som en stock efter jobb och mat :P

Kram

Nu är jag här

I Vänersborg nu, i vår mysiga lägenhet. Varm kopp kaffe står på bordet. Började min julledigt med att åka tåg... som var i tid!! 5 minuter sent får godkänt av mig. Åkte direkt till Malin där Erika och Sanna också var. Det var full rulle där med att baka julgodis. Full rulle på de två hundar som var där. Parningslekar (två hanar, men va gör väl det ? de hade ju kul.. :P) och spring efter benen i hopp om att vi skulle tappa något gott på golvet. Min näsa blev snuvig av hundkvalstret som for runt men vad gjorde väl det. Vi fikade och hade riktigt härlig kväll. Hämtade sen Erik  som vart på after work med jobbet och somnade gott i vår stora säng.

NU har jag jullov!! :D


Malins tebjudningsdukning

Längtar till julledigt


Längtar hem till erik, familj, vänner och julledigt.
På fredag åker jag hem och stannar till nästa år!! den 9 Januari 2011 :)

Haft späckat schema i skolan nu med lunchmöten, läsuppgifter och koreografier som snurrat runt.
Idag visade vi vad vi jobbat med på vår repetoar. Stycket Fragtal som Katarina Lundmark gjort med oss. 3orna visade Burr av Mari Carrasco. Kul att stå på scen, och dessutom visa jazzen i dess olika vinklar. Skärpa tydlighet och rytmik! Jazz jazz jazz. Jobbar gärnet nu det sista för att riktigt kunna njuta av ledigheten när den väl kommer. Gissar att myror i benen kommer komma med ledigheten nu när jag haft mycket att greja med och plötsligt ska vara ledig. Känner jag mig dock rätt kommer jag ha fullt att göra ändå. Vill man göra saker så gör man det :)

Jul jul strååålande jul
Kram

Massa G

Träningsvärken sitter i och byggs på men de är allt gött. Hellre det än annat värk. Den kommer lindras en aning i morgon hoppas jag. Vi ska ha massage på pilateslektionen. Det var det som gjorde min dag idag, att jag orkade röra mina muskler det sista för att få knådas ut i morgon :)

Blev tomt utan mamma här. Nästa gång ska hon stanna längre har vi bestämt. Stackarn fick sitta på tåget och ersättningsbuss till halv 3 på natten... som jag fick göra förra helgen.. Hon fick sitta pga en urspårning med ett annat tåg i Herrljunga och jag pga dessa tåg,vagnfel... jajja hon kom iaf hem hel och i säkert förvar!
På fredag kommer syrran o Erik hit! weeeei o pappa o Maria ska också upp till storstaden men bo på hotell. Så vi ska alla ses på lördagen och ha de trevligt. Längtar efter min prins nu!

I söndags var jag och mamma ute på tur runt Ulriksdals slott och fikade på sottscafét


Och idag hade våra musiker på skolan julkonsert med massa trevlig musik i vår övre foajé
Kul att lärare och musiker samlar ihop lite happening, härligt för atmosfären.


På måndag har ettorna sitt lussespex. ser fram emot detta. Vårat var ju grymt så de ska bli kul att se deras me!

By the way.. jackan jag blev kär i fanns inte i min storlek... :/ vi var väl inte ment to be.

Ha en go kväll! toddeloo :)


mammsen

Idag har vi haft heldag på stan jag och mammsen. Hon kom till mig i torsdags  eftermiddag och ver med mig i skolan o kikade igår. Fullt med dans hela dagen och det känner mina muskler i rumpan och låren, men shit va kul danslektioner vi hade. Började bla en fristående kurs i jazz som är frivillig och det var hur kul som helst! Den kommer innehålla improvisation, interpretation och komposition. Me like 

Har handlar julklappar idag och blivit kär i en jacka. Kanske att jag ska skrapa ihop och köpa den.?! Ullkappa i grå med stor härlig luva. mmmm vill ha!
Sen behöver mina frusna vintertår nya varma skor. Var en kall dag för fossingarna. Har hittat ett par varma och snygga skor på scorett. Kruxet är att alla butiker i Sverige har fått in skon men inte någon av butikerna i sthlm... Så jag får hålla utkik efter att dem kommer in eller hålla ut o köpa dem när jag kommer hem till Trollhättan.


Här kommer ett par bilder från när jag var hos Sofia på salongen och hon övade att göra lockar :)

Så här fint blev det!


RSS 2.0