Skev

Hej halloy
Den här veckan blev skev. Jag var ju första dagen i skolan i går, vilket kändes som måndag och vips idag var det fredag o nu helg igen.. hahah känns heltokigt.
Men vila kommer kroppen att gilla. Stackars muskler fick en chock efter tågresandet för nu har det dansats för fullt både igår och idag. Många timmar med dans. Roligt och inspirerande men nu känns kroppen som 65 år ist för 22.. Får lindra den med ännu lite fredagsgottigt godis.choklad såklart.

I morgon blir det lite fixandes med allt möjligt. Sen på partaj på kvällen med folks från skolan. En kille som fyller år och ordnat med stort party. Ska bli skojsigt.

Mys på er i kvällen. Slaskigt och blött ute men tort och mysigt här inne!

Jazzydancy

Har lyckats ta mig till sthlm nu. Tåg resan gick hela vägn fram men med försening på ca 2 h. Kom ju iaf fram!

Har haft otroligt roliga dansklasser idag! Fösrst var de balett som gick helt ok, tragglar med många småsaker som blir som en röra ibland då det är svårt att tänka på allt samtidigt. Sen vare Jazz med funktema. Svängig musik och sköna steg. Inte nog med detta... vi hade sen jazzdidaktik där vi improviserade jazz till livemusik med elever från kungliga musikhögskolan. Det var sjuk kul och på tisdag ska vi ha en liten work in progress-konsert tillsammans med dem :) Välkommen om du har möjlighet :)

Kan dans och musik gör dig annat än glad när du känner harmonin tillsammans ? Underbart :D


Sunny day

Ja idag skiner solen och jag märkte på min lilla tur i snön att våren försöker vinna över vintern och knö sig fram. Trots tonvis med snö så hörde jag fåglarna kvittra så glatt i solnens värme. Snö började smälta när strålarna stekte.
Nu har jag gjort en chansning som är att försöka ta mig till sthlm i morgon... får se hur detta går! Vill så gärna vara med på Jazzmetodiken som börjar på torsdag. Vill ju dansa också för jag vill inte att abstinensen ska bli för stor :P missar jazzen på morgonen i morgon :(( men men det finns inte så mycket jag kan göra. Att styra över vädret är inte det lättaste om man inte är vädergud. Kanske ska göra en "lyckad-resa-dans" och hoppas på att det går vägen.

Snart kommer min snygging hem från jobbet. Mysigt, då äter vi nog nåt gott o fikar lite :P hehe


Jag och Wilma på mammas gård igår :)

Wilma myser i solen en annan dag. lilla fina snöbollen

Fast

Som svar på Malins kommentar: Jo resan gick bra till Vänersborg men nu är jag fast här. Koas i Sveriges tågtrafik. Kändes tråkigt att missa danslektionerna, vi skulle ha funktema på jazzen. Jag behövde inte vara ledsen över det så länge för sthlms linjetrafik är också i kaos så jazzen var inställd. Jag passar på o njuter av vintersolen i vänersborg. har träffat syster som är här på sportlov från örebro, träffat mamma, morfar, morbror som va på besök från helsningborg och erik såklart :) Var o tränade på sportlife igår med sofia o erik och träffade sara där. Så mig går det ingen nöd på helt enkelt.

Dagens/veckans motto får vara att ta dagen som den kommer.
jag tar mig väl till stlhm när möjlighet kommmer.

Kramelikramkram

Fast

Som svar på Malins kommentar: Jo resan gick bra till Vänersborg men nu är jag fast här. Koas i Sveriges tågtrafik. Kändes tråkigt att missa danslektionerna, vi skulle ha funktema på jazzen. Jag behövde inte vara ledsen över det så länge för sthlms linjetrafik är också i kaos så jazzen var inställd. Jag passar på o njuter av vintersolen i vänersborg. har träffat syster som är här på sportlov från örebro, träffat mamma, morfar, morbror som va på besök från helsningborg och erik såklart :) Var o tränade på sportlife igår med sofia o erik och träffade sara där. Så mig går det ingen nöd på helt enkelt.

Dagens/veckans motto får vara att ta dagen som den kommer.
jag tar mig väl till stlhm när möjlighet kommmer.

Kramelikramkram

For the weekend

Är i vänersborg över helgen. Inte oväntat var tåget över en timma sent igår och jag undrar om jag ens kommer kunna komma tillbaka i morgon... syrran är på väg hit men tåget har inte ens avgått så vi får väl se om jag hinner träffa henne.
Snön yr utanför fönstret, mysstämmningen är hög här inomhus och mer än så blir det inte. Sugen på fika när det inte finns så mycket att göra. Kanske blir att vi bakar lite gott sen :)
Nu ska det först lagas kyckling i ugnen som ska njutas.

Ta hand om er och passa på och mys nu i vintervädret.

Otroligt mätt

Efter att ha ätit upp min kycklingryta med kokosmjölk, aprikoser och kidneybönor mm är jag nu mycket mätt och nöjd. Meeen.... jag vet att en semla står o väntar på mig i kylen så den får slinka ner i min andra mage strax, magen för fika, efterrätter och kakor av alla slag. Köpte mig 2 semlor förut, skulle köpt en men det fanns bara 2pack.... oj sån otur. N O T :)

Njut av livet, du har hört uttrycket förut. ...för det går inte i repris.

Njutbart

Helgen har vart fantastisk! Erik kom i fredags, mötte honom på stationen vid tretiden och sen var de fredagsmyys med pizza, godis och skratt.
Både igår och idag började vi dagen med en morgonprommenad, hur mysigt som helst och man vaknar verkligen. Bästa var att ha så bra sällskap på turen:) Vi hann göra så otroligt mycket igår. Var i Solna o där köpte jag nya jeans, en t-shirt och ett par örhängen. Vi strosade och handlade sen ingredienser som vi åt senare. Kvällen var inte slut här inte... vi bestämde oss för att gå på bio och det fick bli avatar 3D. Valmöjligheten på biografer är aningen större här än i Vänersborgsområdet. Tiden blev vald och biografen blev vald. Kl 22.25 blev det nattbio på Rigoletto 1 på Kungsgatan :) Filmen var fängslande, blev som om man levde med dem i deras värld. Kändes nästan tomt att veta att det bara var en film när vi gick därifrån.

Nu sitter jag och kollar på Leila bakar och blir lite sugen på att äta en muffins till av dem jag o erik bakade förut. Blev mycket kärlek i dem. hahah jag slog i huvudet i en skåpslucka, mjölblandningen for ut och vi fick chansa ihop lite mer. Vi fyllde muffinsformarna lite förmycket med jordgubbssylt o mset så de blev inte perfekta till utseendet men otroligt goda och gjorda av oss ♥

Vinkade av min kärlek vid tåget kl 16.45 och nu är han påväg mot den fina lägenheten i vänersborg. Saknar honom redan massor. Får tänka på hur underbar helg vi haft och hur glad jag är att ha en så fantastisk kille :) hihi


Tokar loss lite som vanligt :P

Te

Är påväg att ta mig en dusch... meeeen jag fastnar med massa annat smått o gott. Dricka te, äta kakor... som tog slut, kolla facebook och massa bloggar till nära o kära.

Imorgon är det öppet hus på dans och cirkushögskolan hela dagen. Ska bli kul, för vi ska dansa med åk 2 som har jazz :)

Dessutom!!! Kommer Erik hit i morgon. Kommer jag kunna somna i kväll av längtan? Hoppas det.

Nu får jag gå o bli ren. Hejsvjes

Sex och staden

Kom hem tidigare idag. Började dagen med sovmorgon, vi skulle o se på en danslektion med en åk2 på en grundskola här i sthlm. Sen var det street på schemat för att sedan sluta för dagen. Streeten var riktigt kul, hade Nikki (som för övrigt vann streetstar i hiphop.) Hon är inspirerande, har otroligt skön stil och har bra pedagogik som får en att bli utmanad men ändå förstå.
Nu när jag kom hem tidigare så står tvätt, matlagning o fix på schemat. Har legat på soffan och kollat på sex and the city. Underbara avsnitt som nu gav mig lite mer energi.

På fredag kommer min kärlek hit till staden. Alla härtans dag på söndag. Räknar redan ner :)

Ha en fin dag!

Going down

Imorgon far jag till Vänersborg, going down i Sverigelandet. Åker tåget till Mellerud... SJ vill ju inte släppa sina biljetter till sista minuten nån annanstans än dit. Köper man vanligt biljett som student kostar den 600-900 kr!!! Om man inte bokar 3 månader i förväg men vem orkar o kan vara så överplanerad o hela tiden leva 3 månader före sin tid?? Ska man köpa ombokningsbara biljetter kostar det massa extra! Helt sjukt. och på det förseningar i tid o otid, är det inte vädret de skyller på s är det signalfel. Dessutom så får man inte alltid resegaranti sen monopolet avskaffades då sj hyr in andra tåg som man köper biljetter till via dem men ändå gäller inte garantin. Syrran råkade ut för detta, satt på tåget/buss i 3 timmar extra... Helt sjukt.

Jaja, nog klagat. Ska bara nämna att mina muskler känns vart det finns. Efter en genomgång och coaching av min balettlärare innan klass i morse så har jag jobbat extra bra med mina utåtrotatorer och benens alla muskler. Känns otroligt bra. Kul att dansa balett idag!
Jazzen var kul den med såklart, var stadig i piruetterna till en början men så fort jag började tänka o analysera gick de inte lika smidigt. Klassen i måndags gick bäst på länge, ska försöka fånga tillbaka den känslan ofta! Födig men också explosiv och säker. Jag ska bli en grym dansare som sen också kan vara en grym förebild som pedagog. Thats my goal! Har förut tänkt att " o nu då?" när jag nått mitt mål att komma in på danshögskolan men jag försöker leva i nuet o jobba frammåt för min egen utveckling. Bra mål tycker jag :)

Nu ska jag försöka komma i säng i tid för en gång skull. Svårt för att bli trött när jag väl ska sova. Är trött innan men sen när jag ska sova... ja du har säkert vart med om de själv.
Six deep rotators. (Utåtrotatorerna)



RSS 2.0