Jet

Igår när jag kommit hem från min sista arbetsdag kommer Erik hem från en tur på överby köpcentrum. Ur en av påsarna tog han upp ett paket- till mig :D charmör är vad han är. Utan anledning, bara att jag är go sa han fick jag denna snygging som jag önskat mig!

Min fina Jet set!

Snaart blir det mer Jet vi ska upp skyn o flyger på måndag kväll. Gott o komma iväg! Cypern, här kommer vi!!!

Igår bar det iväg till smögen för att överraska Jocce som fyllde år. Även Erika blev överraskad såklart. Var dock trött efter sista arbetsdagen med allsång med pensionärerna på jobbet, så vi åkte hem vid två, inte tidigt egentligen men tidigt för smögens stängningstid. Var trångt o mycket fulla folk så de var ingen hit att dansa på lagergrens men kul att träffa vännerna.

Ha en nice night! ;)Gräs

Har vart gräsänka ett par dagar nu, erik for till syskonen i norge i måndags o ikväll kommer han hem igen! underbart :) Gräsänka alltså!

Bara två dagar kvar på min jobbperiod... oj oj va fort det har gått. Kul o slappt jobb som gett mig mycket frihet! Kan knappt bärga mig, längtar så till cypernresan. på måndag bär det av.

Nu kommer mamma hit på en kaffe o sen blir det MRL-pass på sportlife.


Trallal la

Rösten är tillbaka. kom tillbaka sakta men säkert o väldigt stegvis. är fotfarande hes om jag babblar mycket men inte som i söndags tack o lov!

I morgon ska jag gå o se NorrDans som kommer till Vänersborg för en föreställning! tack kommunen för att ni fångar in kulturen och Dansen :)

Ser fram emot detta och hoppas på att få se fantastiska dansare vilket kommer göra att jag kommer längta galet till danslektionerna på dans och cirkushögskolan. Ska bli underbart att få dansa med mina härliga klasskamrater igen.

Men... än så länge är det sommarlov o jag njuter av att få vara här hos min älskling och ser även fram emot Cypern som vi reser till den 2:e augsuti. inte långt kvar. Oj vad tiden går... Som jag längtat efter denna sommar, får passa på att ta vara på varje minut heeela tiden.

Kraam

Hes

Efter att ha pratat/skrikit sjungit och haft en kanonhelg så gav rösten vika. igår hade jag nästan ingen röst- väste mest. Idag aningen bättre men jobbigt ändå! Känner mig handikappad när jag knappt kan skratta o på jobbbet kunde gamlingarna knappt höra mig. Efter ett cobatpass med fullt Ös där jag var tvungen att andas mycket kändes det bättre när jag var varm. Försöker vara tyst å mycket jag kan, men hur lätt är det när jag är jag?

Skriva kan jag iag göra men de orkar jag inte mer av nu.

Ett hest hej svejs kommer här: hej''''''''''****sv***e*js*

Bravader

Helgen började i går med oooootroligt trevligt sällskap och skratt ute i trollhättan. mycket folk överallt då det är fallens dagar. Hoppas på lika trevligt idag!Några bilder från de härliga filurer från gårdagen. Många suddiga bilder så alla fick inte vara med o bli uppladdade här :P

Sommar är allt bra gött de!

fredagsjobb

Jobbat o jobbat 8-16.30, fikar, går på tur med pensionärerna på boendet, socialiserar, gymnastik o tidningsläsning mm. Ja, rätt bra helt enkelt. Se till att ha o göra bara, annars går inte tiden så fort.

Ledig helg iaf och erik den gottisen går på semester. Det är han värd o jag ser fram emot vår resa till cypern!

//Linny

helg

Nu bär det snart av till överby en sväng med min donna Sofia. Ska ta en kik o undvika regnet som drog in över stan idag. Fick mycket sol och bad igår. Var på Unda i Uddevalla med Erik, Sofia och Swahn. Åt sallad som gjorde mig så mätt att jag trodde jag skulle dö men kakorna gick ned ändå.

Kvällen blev partyfylld med massor av folk hos Swahn för sen vidare tur in till stan. Mycket folk i rörelse denna kväll inne i vänersborg. Varmt var det och jeansjackan kändes överflödig hela natten.


Köpcentret med Sofia väntar. Ska däremot hålla hårt i plånboken då lönen inte nkommer förrän om lääänge.


//Linny

Sweet

Sköna dagar som denna bör det komma fler. Njutit av ledigheten. Ja o erik for till stugan o hade en skön eftermiddag med sol, bad i varmt vatten och grillat tillsammans med pappa och maria.

Natti natti
Imorgon blir det mer sollapande. Måndag börjar ju jobbet.

RSS 2.0