Streetstarhelg

Sitter o tar det lugnt efter dagen som gått.
Nöjd med danslektionerna idag. igår var jag såååå arg efter baletten. Kändes som inget funkade o allt krånglade, snurrade i huvudet. Dessutom fick jag många bra saker o tänka på men pga dagsformen så gjorde de inte att jag kunde göra saken bättre. Skrev ner sakerna och idag gick klassen 1000ggr bättre :) skönt det.

Ska iväg till skolan sen. Det är Jam med dj´s och mingel me dans och härlig stämmning hoppas jag! Detta är uppladdningen inför streetstarfestivalen som går av stapeln hela helgen. Massor med grym dans samlad på ett ställe. Ska bli grymt kul! Jag kommer stå i monter för doch på söndag o göra reklam för min grymma skola. Dans och cikushögskolan!


Nu ska jag gott mig med en påse blandgodis som mest består av choklad.
Dansig helg på dig!

Ny

Tack mina underbara nära o kära för mysig helg. Ja o erik bakade kalasgoda kakor tillsammans som v bjöd på som fika i lördags. Mysigt att träffa släkt o vänner! Tack även för fina presenter:)

På kvällen blev de alfapet o jag o erik vann... med 1 poäng, men vi vann iaf :D är ingen dålig förlorare men en bra vinnare!

Har fixat o donat idag. Bor ju tillfälligt i min lilla etta tills studenntrummet skulle vara klart för renovering av vattenläcka. När jag inte hört något o min hemförsäkring mm inte kan vara tillfälligt flyttade för länge så hörde jag av mig till sssb(stockholms student bostäder) och vet ni va??? Nu är ettan min. Kontraktet är påväg till min brevlåda! Inte illa o ha 1:a handskontrakt i stockholm på en etta med pentry. Jag ska känna mig lyckligt lottad som slipper flytta runt i 2:ahandslyor som många andra behöver göra. Får ca 1000 kr dyrare hyra men i gengäld ett eget boende med pentry. Skönt att slippa trängas trött blan andra och trevligare när jag får besök att ha eget kök. Känns skönt. Nu ska jag se om jag kanske kan få bostadsbidrag på några kronor, de borde jag kunna få. Dock lurigt, får hålla noggrann koll på inkomsterna så man inte blir återbetalningsskyldig.

Nyduschad som jag är ska jag sätta mig o läsa lite om mänmniskans språk. Började kurs på stockholms universtitet igår som ska kompletteramin pedagogexamen. Kursen heter det pedagogiska mötet och blr nog intressant men tufft. Salstenta i mars.. Jobba jobba!

Tjosvejs

DOC

Har vart på kalas idag på skolan. Vi firade vårt nya namn Dans och cirkushögskolan (University of dance and circus) vi blev bjuda på kaffe och tårta, musik från våra musiker och tal från rektorn. Vi fick se filmen om året 2009 på skolan, se fotoutställning med bilder från studiona. Sen fick vi presenter !! :) vi fick var sin tröja och vattenflaska med logga på. Svart med rosa logga, lovely rosa :D I like!
www.doch.se kolla in hemsidan vet ja.

I morgon är de min kalasdag. 22 stadiga år blir jag. Önskar att det var lika spännande att fylla år som när man var liten men jag tycker allt om att fylla år (ingen åldersnojja här inte... varje ålder har sin charm!)


Date på hotellrum

Erik är på besök in town med jobbet. Sitter och lyssnar föreläsningar stackaren som inte tycker om teori. Hoppas något går o få nytta av i praktiken!
For till hotellet igår och blev kvar över natten:) blir nog det i natt med om de inte skulle gå ut. Skönt o inte sova själv. Också najs o sova på hotell, Rica hotell på kungsgatan. Hade jag inte valt själv efter budgeten men när hans jobb betalar så tar de ju självklart inte det sämsta hotellet ;) Riktigt fint är de:)

Nu väntar ja på att han ringer så jag får gå på dejt igen.

Dansen idag gick bra första lektionen, modern men den andra var jag inte haj på idag, house. Sist gång vi dansade house här gick det bra men idag var jag inte i fas. Skönt att den moderna klassen gick bättre! Där kunde jag verkligen ha koll på kroppen och andas i det.

Har fått bättre koll på akutbehandling av stukning/sträckning nu. Vi fick en genomgång på dans och hälsakursen (anatomi) vilket kändes otroligt bra och lärorikt. Hej stukningar!! Våga inte utmana mig... vill inte veta av er och inte ni mig heller.

Sväng om sväng med ta en sväng :)

electro?

Var med ett gäng från skolan i går. Från cirkus och danspedagog, vi samlades på en pub o snackade. Detta var den bästa stunden på kvällen. sen gick det utför. Vi gick till södra teatern för att gå på en gratis (studenter utan csn so far) musikfestival. Skulle va techno och elektronisk musik med dj´s. Jag upptäckte mest electro.... konstiga ljud utan takt. Vi gav de många försök och strosade runt. Lite flumimprovisationsdans på ett dansgolv där alla andra bara stod eller satt stilla och kollade/lyssnade till denna ljudkonst som uppenbarade sig. så oj vad kulturell jag kännde mig men tillslut fick några av oss nog. Gick till seven eleven för lite mat i magen o for sen hem. Hade andra förhoppningar på kvällen.. att dansa loss men jag antar att "it wasn´t ment to be".

Fick samtal från Sofia nyss, mysigt att bli uppringd o bara småsnacka.
Nu får jag se vad dagen erbjuder! Hoppas på en fika med Sara. Ska även ta tag i o läsa lite skolmatrial, duscha diska o njuta av dagen.
I morgon kommer erik till sthlm :) kurs med jobbet! Längtar

Njut av dagen nu


Saturday morning

Började med att ringa och säga god morgon till erik. Blev på så gott humör så jag gick upp och gjorde en jordgubbssmoothie på havremjölk. Sen gick jag ut på en fantastiskt prommenad i vinterlandet. Mötte människor med hundar, föräldrar med barn i pulka, en tjej som var ute och joggade och såg på långt håll en långfärdsåkare på skridskor på isen. Ett härligt lugn över turen, fyllde på med energi och gick in och åt frukost. Grejjade med skolarbete och nu dricker jag kaffe med en (kanske 2, 3 4st:P )liten chokladbit till, det är ju lördag :)


Bild från i höstas

och så här ser det ut nu i vinter

Fri dag

I morgon är det fri dag och idag är det fredag. Skönt med helg igen. Tråkigt att inte ha fredagsmys med erik idag men jag är lite lagom trött efter första dansveckan efter jullovet så det kan vara skönt att bara slappna av!
Jag o Karin bastade förut, ingen av oss är bastumänniskor sa vi men vi klarade det fint. Skönt att relaxa och svettas stillasittande. All rörelse kroppen utsätts för blir mer värd när kroppen får känna avkoppling. I dag är de mest vaderna som värker efter mycket relevéer(stå på tå ;) ) och hopp på balletten. Dessutom flamenco i klackar i dag som bättrade på värken en aning.

Dricker en god kopp kaffe och är sugen på pizza. Student som jag är blir det lite slöseri med de få slantar jag har så jag ska på eriks goda kloka råd göra egen. :) snabbt, enkelt och Gott! har faktiskt redan unnat mig annat gott som jag varit sugen på hela veckan. Så efter pizzan blir det krispiga lantchip och lite smågodis. Frosseri
 Mys till fredagsfolket out there

Värken

Träningsvärken börjar lägga sig och dansen börjar komma tillbaka till min kropp! Kändes jobbigt att åka från erik o jag saknar honom som en tok. Tur jag har en underbar klass och får dansa en massa :) det gör att tiden går undan. I morgon är en vecka gjord och på måndag kommer erik tills thlm med jobbet för att gå på utbildning. Hoppas vi hinner ses en del då.

Om en evcka fyller jag år och på helgen far jag till vbg och ha lite fikakalas med familjen i den fina lägenheten!

Danspasset jag hade på sportlife gick som en dans ;) (lite torra skämt får man ha va? thats me) var många deltagare som verkligen gav allt och dansade på, de verkligen svängde! Hade gärna haft en halvtimma längra så man hade kunnat dansa ännu mer. Hade ju med lite styrka i passet så en halvtimma extra hade suttit fint.

I morgon ska vi basta efter dansklasserna. har eget arbete på eftermiddagen och ska egentligen läsa men bastun blir det och läsa i helgen!

Liten vinterkram kommer här

Blandade känslor

Nu börjar det närma sig skolstart. På söndag åker jag med tåget till Stockholm igen. Längtar efter klassen och dasen. Samtidigt känns det tråkigt att åka från Erik! ♥ Vi pratade om det i går och att det känns tufft när jag vart hemma så länge, man vänjer sig och då blir det jobbigare att åka ifrån varandra. Erik kommer upp till Stockholm den 18:e med jobbet och ska på utbildning så då ses vi ganska snart igen. Har suttit och kollat över vårens översiktsschema för skolan och det känns bra att ha 3 veckor praktik så jag kan va hemma i den fina lägenheten med min kärlek då :)

På lördag är det mitt danspass som gäller på sportlife vbg, välkommen kl 11.00 medlem eller gäst :)

Nu ska jag snart in till stan och luncha med pappa. Ska bli mysigt att träffa honom en sväng.

Ha en fin dag

Skridskoprinsessa

Idag tog jag, erika, malin och sanna en tur på isen. Trängde i fötterna i sannas skridskor som jag lånat förr, smala och gamla är det men för min nivå på skridskoåkning duger de fint. Sanna är ju annars vår isprinsessa men idag gled vi runt lite med henne. Sen blev det lunch med goda mackor hemma hos emma och lite mys innan alla far iväg o skolor börjar igen. Malin-karlstad, Sanna-Halmstad, Åsa som inte va med-Luleå, Jag-Stockholm o Emma, Erika (och Sofia som jobbade idag) är kvar här i trakterna. Vi sprider ut oss gott kan man säga.

Nu har jag ätit en god baconpaj med broccoli och 4 sorters ostar :P smaskens!
Funderar på att ta mig ett träningspass sen gymma eller gå på pass, får se vilket. Planerade en del av danspasset jag ska ha på sportlife på lördag den 9:e januarii kl 11.00 Be there!! Det kommer bli grymt kul och skön blandning av pojkband, hårdrock, styrka, allvar och spex :)


RSS 2.0