Boxad

Kroppen och hjärnan känns mör. Fullspäckad helg med grym träning, härligt folk men lite för lite sömn. Kom till göteborg i fredags och övernattade hela helgen i Sportlife exclusives gruppträningssal. Anläggningen ligger fint med utsikt ut mot operan. Lite lägerkänsla hade vi. Sov få minuter från fredag till lördag så i går var man trött och somna som en stock.

Körde ett par danspass och ett MMA/BOX på konventet. Det sistnämnda känns idag vill jag lova. Svårt att dra upp byxorna pga träningsvärk i armar och rygg. Grymt najs pass, pulshöjande, och muskelutmanande när man hade en partner att boxas med som peppar på tills man stupar. Definitivt mer sånt, adrenalinpåslag och utmaning! Testa det om du får chansen och gillar att klara mer än vad du tror du klarar!
Gick även på en föreläsning med förra årets vinnare av Biggest loser. Inspirerande att höra om hans resa och övertagande av sitt liv.

Kvällen bjöd på mingel och mat. Hade inte så hög socialnivå pga sömnbristen och den uttröttande dagen men det var trevligt att hänga och umgås.

Sitter på tåget mot Sthlm nu och längtar efter middag och min säng! ;) Kramelikram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0