Gott nytt år

Ja nu har ännu ett år gått. Helt otroligt så mycket saker som har skett. Om jag snabbt sammanfattar så blir det förståligt.
I våras: Jobba på balettakademien, sportlife, medborgarskolan, lärarvikarie på kommunen och koreograf för dirty dancning. Ansöker till danshgskolan.
Sommar: Jag o erik reser till grekland, firar hans 25årsdag och midsommar. träffar härliga människor.
Jobbar på sportlife. Får svar från danshögskolan... jag har kommit in!!! Blandade känslor, min drömskola men flytta från erik...
Sensommar: packar och flyttar till stockholm. Erik köper lägenhet.
Höst: Premiär för dirty dancing, jag far mellan stockholm och vänersborg. Skola, plugg o massa dans, vara med och sköta ljudet på föreställningarna på dd, träffa erik, vänner o familj. Tiden räcker inte riktigt till.
Erik börjar renovera lägenheten.
Vinter: Börjar bo in mig i stockholm, trvis med klassen. Önskar ändå att skolan kunde vart närmare erik. Lägenheten tar form, blir riktigt snyggt! Firar jul och nu blir det nyår :D

Tack till er som förgyller mitt liv på många sätt, stora som små :)

Träning

Ett efterlängtat träningspass blev det i morse. Spring i benen har jag fått av all vila och samtidigt seg i kroppeen av all julmat o julgodis :P Nu mår kroppen som den ska igen.

Erik sågar i köket, ska snart hjälpa till igen. Har skruvat ihop alla skåpslådor och nu ska snart överskåpen upp. Underskåpen är nästan helt klara. Längtar tills spisen är inkopplad. :)

Kram/Linny

Plugg, städ eller överby?

Jag har tankar för idag o i morgon. Behöver skriva de sista fixet på min uppsats. Vill åka till överby o kika om de fått in fler av kjolen jag köpte som gick sönder.. vill gärna ha den igen. Sen ska ja även byta min blender jag fick av mamma i julklapp, hade fått en blender av erik med. Så då ska jag köpa något annat behövligt!
Vi fixar o grejar i lägenheten, behöver röjas så vi kan fortsätta bygga ihop köket. Får kombinera detta på bästa sätt:)
Sen vill jag träna!! Det spritter i kroppen på mig !!
Go dag till dig

RIP GRriS

Då var denna dagen me fylld med mat och mys! Dagen hos pappa och hans tjej i alingsås blev härlig! Klappar och skratt och god mat. Nu sitter jag med ett glas vin och min älskling så får vi se vad kvällen bjuder på.

Vill bara säga rest in peace gris till de 500 grisar som dog i en lada utanför alingsås. Vi åkte förbi den övertända ladan och sen hörde vi om grisarna på radion :( Hoppas de blir ängelgrisar allihopa.


Jul

Nu var julafton snart slut och dagen har vart helmysig. Grötfrukost hos mamma i morse, sen julfirande hos morfar. God mat och lugn o skön stämmning med familjen där. Spelade diamanten med kusinen o syrran, vann båda gångerna :D är ingen dålig förlorare men en bra vinnare.
 Åkte sen hem till eriks föräldrar där hans syskon från norge var o firade. Blev sminkad lite av ida eriks systerdotter 8år och sen bar det hem. Nu sitter jag erik, thomas o eriks bror o kikar tv och ätet ännu mer julgodis! Ryms alltid i min mage :P

I morgon fortsätter firandet i alingsås hos pappa o hans tjej o hennes barn. Jag erik o syrran far dit nån gång på dagen. :) Kul att kunna förlänga julen!
De är underbart och jag njuter så länge som det går

Gó fortsättning

Ses igen

I går träffade jag mina vänner här ifrån stan. Vi snackade dansade o lyssnade musik. Sen for några av oss till Lipz, en speedad utekväll och jag hade riktigt kul! Bara några dar kvar till jul. Gäller att fixa o dona nu, samt skriva klart hemtentan... Imorgon är det dax för årliga julmyset med tjejorna. Ska i år ta med oss en liten hemmagjord julklapp seriös eller oseriös istället för en köpt klapp för 50kr som vi brukar.. Är inte i rätt mood just nu för det. Kommer inte på nåt som jag hinner göra i ordning innan i morgon men jag ska klura lite.

Söndagskram

Julloooov

Efterlängtat är det! Jullovet. Har vart en otrolig termin på danshögskolan med nya kunskaper och vänner! Kommer sakna er såklart. Det ska ändå bli otroligt skönt att få vara ledig, ladda och träffa Erik, familj och hemmavännerna :)
Om 5 timmar är jag hemma i vänersborg, klockan 16.51 ska tåget gå. Tanken är att jag ska skriva rent hemtentan då och eventuellt korrigera uppsatsen. Skönt att få undan så mycket som möjligt så att jag kan vara ledig sen!
Ha en fin kväll
Snökramar

Snö

Nu är det Perfekt snöväder! Snö på marken, lite snö i luften utan att det yr, det singlar lite lagom. Temperaturen är kall nog för att snön ska ligga kvar utan att smälta eller att det blir bitande, isande kyla. Låt det vara så här hela vintern :D

I fredags hade vi vårt lussespex! Kan bara säga en sak... vi rockade och jag hade såå kul! I lördags var det party party med oss alla som var med, dansped och cirkuselerverna. Shit vilken fest efter en lyckad show. Kan de bli mer än galet? Dansare och cirkusartister på 7:e våning väcker de som bor på tredje. På stan dansa, sjunga, hänga från lyktstolpar, gå med en annan person stående på sina axlar osv.!!! Vi kollade även på filmen från föreställningen och idag har jag fått min egen kopia :D Hihi

I Helgen var pappa och maria här vi strosade i Gamla stan, fikade och hade en supermysig helg! tack så mycket och nu har man fått mer julkänsla. Den bara stegras, söndag kväll var jag och Sara på skansen och lyssnade till luciorna, fikade och sara tog en mörkerpromenad med mig i de mörkaste delarna av skansen. Efter lite darr och ha skrämt varandra så njöt vi av välförkänt fika!

Nu ligger ju snön perfekt och bara ons,tor och fre kvar sen blir det jullov, mys och förhoppningsvis uppvilande! Har lite ont i mitt vänstra knä som knäpper lite och mitt öga har nog fått en liten vagel.. hela jag vill ha lov. Nu ahr jag suttit och skrivit på min a-uppsats som ska vara klar under jullovet så jag laddar vekligen för att försöka kunna vara så ledig som möjligt över jul och vara någorlunda klart innan ledigheten startar!

Julmys till dig!

 


Nedräkning

Ja, nu är det mycket att pyssla med. Luciaföreställning på fredag, uppsats och hemtenta ska skrivas.. Ingen vila än inte. På fredag kommer pappa och hans sambo maria hit till sthlm. Ska bli kul att få träffa dem, ut på stan o kanske får ännu mer julkänsla. På söndag kväll ska jag och Sara på date på skansen o se på Luciafirandet där. Myspys!
Nästa fredag far jag till vänersborg för jullooooooooov :D Har haft sjukt mycket hemlängtan den senaste veckan så det ska bli underbart att få träffa erik, vara ledig och fira jul!

Ta han om dig!
//Linny

RSS 2.0