Move

Full fart o rörelse hela dagarna. Gott att bara mysa på kvällen med tända ljus o sjunka ner i soffan.

I morgon blir det Göteborg, möta upp erik, swahn o hans bror daniel :) Då blir det häng o ännu mera dans hoppas jag på!

Morgondagen kommer kännas som den ska, löning o jag får krama o pussa på min kärlek.
Får lägga mig tidigt så de snart blir morgon!

Nu ska jag se på rena rama rolf. Robert Gustavsson i yngre år o så himla skön filur.


Bed of roses


Erik min going skickade den här till mig! Kärlek till honom

Val

Har vart snurrigt de senaste dagarna.. Vi skulle bestämma oss för arbetsgrupper inför turnén vi ska göra i vår o som ska börja planeras nu. Vi hade en tanke o en idé några st som tillslut blev för många i en grupp som ledde till att vi skulle splitta den, börja om från början med val av idé o tankar som ledde tillbaka nästan till ruta ett för att tillslut skapa den konstulation de nu blev. Sa jag att de var snurrigt? Jag kände att jag inte själv ville hoppa av jazzidén som vi pratat om, skulle kännas jätteknepigt. Jag orkade inte vara så låst vid en idé heller. Sofia kände detsamma så nu är det jag, Sofia o balettjejorna Johanna o Therese men vi kommer ändå fokusera på jazz :D de ville de också. Kommer bli ett grymt arbete det är jag övertygad om :)


Kom hem från sportlife Odenplan nyss. Var på möte o har nu fått lite fasta arbetstider :) Kul att vara inne i Sportlife-familjen igen. Nu ska jag bara komma in i sysslorna igen med att skriva avtal o fixa o trixa.


Längtar till fredag!! Då får jag träffa min Erik igen Då ska han få världens största kram&puss :D Ska iaf åka till göteborg där jag möter upp honom, Swahn o hans bror, kanske nån mer, vem vet . Vi ska göra stan o gå ut.

Löning i morgon, den tanken har slagit mig ca varannan minut den senaste veckan. Hoppas iaf att jag får den i morgon!

Go´Kväll

Taco

Längtar redan. Ikväll blir det tacos hos Carro.

Taco tonight! :)


Inte vackrast

Har vart o lyssnat till härlig musik i Vitabergsparken ikväll. Molnen försvann som på beställning o trots kylan kändes de ändå lite varmt av alla människor o de härliga texterna.

Ni är inte vackrast i världen,
världen är vackrast i er.
Och det är inte i era ögon,
det är i vad ni ser
                              -Emil Jensen

Många tänkvärda saker.
Härligt med musik och människor så nära. I helgen blir de att se Cullberg och ev. i morgon se Club Killers med massor gästartiser som bl.a Money Brother. Nästa vecka blir det också massa dans där och llt är Gratis. Är det inte underbart?

Kram

Dröm

Dröm eller verklighet? Ja, jag har sett Inception idag.
Kul att gå på den med härliga tjejerna!

Konstig känsla efter att ha sett en sån film men skönt att det var film... eller? ;)

Natti natti nu ska jag drömma


Jazzat

Idag hade vi första danslektionen, inte så lång men vi fick jazza loss med vår härliga huvudlärare i jazz! Att ta in koreografi var ringrostigt, gamla tix hade återkommit lite men de ska behärskas bättre i morgon. Mitt är att vara lite för på o bli för snabb i de lugna bitarna. Bra i de snabba bitarna för där är jag explosiv, behöver bara återkomma till den balansen :)

Ska ha lite coaching på torsdag- lite samtal med Katarina-huvudlärare o Emma som vi kommer ha mycket nu under tvåan. Vi kommer prata om
Hur Katarina upplevde första året
Hur jag upplevde det
Hur jag vill fortsätta jobba
Vad som jag kan tänka på
Vad jag vill ha hjälp med
Vad som känns jobbigt att bli petad på om
Hur mycket jag vill bli korrigerad
Vad som känns kul, förväntansfullt, utmanande
Vad som jag upplever svårt


Blir att använda mig av klumpen innanför pannbenet o klura på detta lite. Blir allt bra och jag ser fram emot det här året. Ska inte fokusera på vad som jag ska tänka på hela tiden- sluta leta fel o inte bara se alla andras bra saker. nu är året då jag ska se mig själv, min egen utveckling och det jag gör BRA :) Så det så!


weeeeeeiiiii


Kaffe i sthlm

Sitter med min andra kopp kaffe för dagen. Den första drack jag i morse vid halv sex. Då var jag uppe för att vinka av erik. Han skulle köra till Karlskoga motorstadio o köra bil på bana, en upplevelse som han fick på köpet när han köpte sin bil :) Hoppas han får en grym dag! Känndes tomt när han åkte men jag grejade lite här och gick sen o la mig o sov en stund till.

Även om jag kommer sakna honom massor så känns det rofyllt o härligt då jag vet hur gott vi har haft det tillsammans i sommar och jag vet ju att vi snart ses igen :) Han är underbar o ja har det såå bra tillsammans med honom. hihi

Nu ska jag packa upp o fixa iordning i lyan, har sparat det till idag så jag har nåt att pyssla med under dagen. Laddning för morgondagen då jag ska tillbaka till härliga klassen på Dans och cirkushögskolan. Nu börjar jag år 2!! Helt sjukt vad fort tiden har gått o nu står nästa spännande år framför oss.

Fick förresten en överraskning i lägenheten, ett hål. Ja ett hål i väggen vid sängen. Visste om det då tjejen som hyrt av mig meddelat detta innan jag kom fram. Hennes kille hade "städat" o snubblat in i väggen. Känns mer som om det hade hänt något annat i sängen som orsakat hålet ;) hahah Erik ska iaf fixa detta nästa gång han kommer, min handy man! Ingen större fara verkar de som, Erik han kan han. Tur jag tog depsoition vid uthyrningen :P

Nu ska jag sörpla i mig kaffet o sätta igång med upppackning och uppladdning för skolår 2 på doch :)

Home sweet home

Visst var det underbart att vara i cypern där det var så varmt att man inte orkade mer än att bada. Perfekt för vila o relax. Över 30 grader i vattnet o lika varmt i luften på natten. Dagstemperaturer uppe på 45 i skuggan så vi har haft det varmt o skönt på vår semester.

De är alltid lika skönt att få sova i sin egen säng o jag har sovit som en stock dagarna sen vi kom hem. Nu ska jag åka till mitt andra hem- sthlm i morgon. Kommer kännas konstigt att inte ha erik i närheten o desamma med vännerna häromkring. Samtidigt ska det bli kul att träffa vännerna i klassen o dansa med dem igen :)

I dag blir uppdraget att packa. Ska nog gå bra efter att ha blivit serverad en kalasgod frukost med smoothie och goda smörgåsar. Tack älskling ;)


Cypern

Nu är det förväntansfullt i lägenheten här. Har packat klart, diskmaskinen står o går så de inte luktar gammal disk när vi kommer hem. Soporna ska ut tandborsten ska packas ner sen är det klart för avgång. :D Pengarna ska växlas till euro för nu far vi till cypern o larnaka :)

Wooohooo

Ses om en vecka


RSS 2.0