Två herrars tjänare

Skratt så skrattgroparna fick kramp. Improviserade repliker och spontanitet som gjorde föreställningen levande. Avslappnat och opretatiöst men ändå seriöst. Var med ett gäng och såg Två herrars tjänare på Dramaten igår. Morgan Alling var otroligt energisk och öppen mot publiken. Musikerna Erik och Conny som var med och deltog har jobbat och jobbar på skolan (Doch). Det var riktigt kul att se dem i en annan miljö, deras kostymer i rosa och gult gjorde så att man redan då drog på mungiporna.
Vi träffade musikerna efteråt och de tyckte att föreställningen var lite svajig då Morgan var sjuk i tordags vilket hängde kvar och de hade inte spelat föreställnigen på 1,5 vecka. Det märktes inte på scen för fem öre men när Morgan sen kom ut från artistlogen och promenderade förbi oss hem syndes det att han inte var helt kry. Erik och Conny vinkade hejdå och Morgan fick traska hem och krypa på sig. Proffisigt att göra en så bra föreställning med de förhållandena!

       
Rekomenderar verkligen att gå och se föreställningen. Är man under 26 år kostar det bara 100kr att gå på Dramaten. Billigare än bio och mycket mer prisvärt och minnesvärt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0