Cheesecake i glas
Mmm blev såå sugen på denna efterrätt. Gjorde den på nyår. Enkel och inte mycket att förbereda och det bästa är såklart att det är supergott!
GÖR SÅ HÄR:
Blanda en burk kesella/kvarg naturell med florsocker och kanel. Brukar ta drygt 1/2 dl florsocker och ca 1 tsk kanel. Blanda och smaka av efter lust och sinne av vad du känner för i mängd. Du kan ju självklart blanda kesellan med annat än kanel. Låt fantasin flöda!
Sen när det ska serveras är det bara att varva kesellablandningen med krossade digestivekex och tinade bär. (Jag tog även överblivet kross, smulor från chokladfudgen jag gjorde som julgodis)
Ät och njut! God kombo med krispigt av kexen, sött från kesellan och de syrliga bären.
Här serverade jag i coctailglas, då ser man varje lager och desserten får sig en fin presentation.
GÖR SÅ HÄR:
Blanda en burk kesella/kvarg naturell med florsocker och kanel. Brukar ta drygt 1/2 dl florsocker och ca 1 tsk kanel. Blanda och smaka av efter lust och sinne av vad du känner för i mängd. Du kan ju självklart blanda kesellan med annat än kanel. Låt fantasin flöda!
Sen när det ska serveras är det bara att varva kesellablandningen med krossade digestivekex och tinade bär. (Jag tog även överblivet kross, smulor från chokladfudgen jag gjorde som julgodis)
Ät och njut! God kombo med krispigt av kexen, sött från kesellan och de syrliga bären.
Här serverade jag i coctailglas, då ser man varje lager och desserten får sig en fin presentation.
Kommentarer
Trackback